top of page

HUMOR U DOBA KORONE, POTRESA I DR.SR.

Knjiga koja će razveseliti svakog čitatelja

Dok se znanstvenici, zdravstveni djelatnici i političari širom svijeta utrkuju s vremenom i jedni s drugima kako bi što prije zaustavili pandemiju koronavirusa i popratnu gospodarsku krizu, mi vam predstavljamo knjigu Humor u doba korone, potresa i dr. sr., nastalu u najduljoj 2020. godini. Ova je knjiga tragikomično štivo pripremljeno s jednim jedinim ciljem – podizanjem raspoloženja svakom tko je primi u ruke.


Knjiga je zajednički projekt Dubravke Miljković i Majde Rijavec, autorica brojnih naslova stručne literature iz područja psihologije. Novi naslov opisuju kao svojevrsnu zahvalu humoru koji nas je tijekom prošle nadasve neobične i turbulentne godine vjerno pratio i pritom nam pomogao da očuvamo svoje mentalno zdravlje. U knjizi vas očekuju posebno odabrane i sistematizirane šale i memeovi koji su putovali internetom tijekom godine. Većina ih je vezana uz koronu i sve što je pandemija uzrokovala, ali ima i onih o zagrebačkom potresu, poplavama te predsjedničkim izborima u Americi.

Kupovinom ćete napraviti i dobro djelo, jer će 20,20 kn od svakog prodanog primjerka biti donirano

humanitarnoj Udruzi RTL pomaže djeci. Knjigu možete naručiti po cijeni od 69,99 kn na nekoliko načina, dok je dostava besplatna: putem web stranice >>> humorudobakorone.com, pozivom ili Whatsapp porukom na broj mobitela 091/1144-555, putem e-mail adrese info@kpr.hr ili na prodajnim mjestima koje ćete pronaći na službenoj web stranici.

 

- Kažu da smijeh ne zagrijava, ne deblja, nije kancerogen, ne treba baterije, siguran je u svim vremenskim uvjetima. Osobito je dobar u kriznim vremenima: potiče stvaranje endorfina – koji poboljšava raspoloženje i smanjuje depresivnost. Dokazano je da povećava toleranciju na bol, pomaže u reguliranju

krvnog tlaka i antiupalnom djelovanju koje štiti kardiovaskularni sustav i poboljšava imunološki sustav - poručuj autorice knjige Dubravka i Majda.

bottom of page