1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

HRVATSKI PJEVAČ KOJI JE POKORIO SVIJET

Tony Lee King strastveni je blues pjevač iznimno uspješan van Hrvatske

Tony Lee King hrvatski je glazbenik i poduzetnik, podrijetlom iz Dalmatinske zagore, koji blues glazbu stvara i interpretira cijeli svoj život. Odrastao je u Parizu, proputovao cijelu Europu, u Americi je svirao u slavnim klubovima BB King i Jerry Lee Lewis nastupajući kao 'hrvatski kralj', dok je u Londonu snimio svoj najzanimljiviji album Redemption, hvaljen i od publike i od kritike. Jedan od naših najcjenjenijih glazbenih kritičara Dražen Vrdoljak proglasio je Tonyja hrvatskim glasnogovornikom bluesa

Pjesme sa Redemptiona donose kombinaciju bluesa i soula, a album je snimljen u londonskom studiju Leif Storm Studio u produkciji Richarda Causona, vrhunskog studijskog glazbenika koji je surađivao sa slavnim glazbenicima Ethanom Johnsom, Tomom Jonesom, Kings Of Leon i drugim poznatim umjetnicima.

Tijekom svoje dugogodišnje glazbene karijere Tony Lee King surađivao je s brojnim poznatim glazbenicima kao što su saksofonist James Thompson (Zucchero, Jestofunk), britanski slide gitarist Michael Messer, a tekstove za njegove pjesme pisala je i Fabrizia Cerciello, danas poznata menadžerica Laure Pausini.


Na hrvatsku glazbenu scenu King je donio je posve novu energiju i pristup muziciranju, stoga ne čudi da je danas traženi izvođač na brojnim gradskim događanjima.


- Lipo te je slušati, odlično! Bravo Tony, odlična stvar. Jako lijepo zvučite. Svirka je jako dobro. Pjesma je predivna. Moram priznati da je čujem po prvi put i već se volimo na prvo slušanje! Meni naj, naj tvoja stvar moj blues man. Čarobna izvedba i čaroban glas - komentiraju Tonyjeve pjesme njegovi pratitelji, a predivni sentiš Can't Go On But Not posebno im se sviđa.


Check out the official page >>> tonyleeking.eu

Preporučujemo poslušati >>> Shine on me, snimljen u Memphisu