top of page

HRVATSKA DIZAJNERICA IVANA JURIĆ PREDSTAVILA NOVI LOOKBOOK

Stylish ljetnom kolekcijom dominiraju prozračne lanene haljine

ivana jurić design
foto Ante Odak

Nakon uspješne druge samostalne modne revije poznata hrvatska dizajnerica Ivana Jurić predstavlja svoj lookbook

Nakon što su brojni poznati uživali u modnoj reviji Ivane Jurić ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu ova dizajnerica predstavlja lookbook svoje nove kolekcije. U vrlo stylish, ljetnoj kolekciji dominiraju prozračne lanene haljine s upečatljivim srebrno zlatnim detaljima. Kolekciju nadopunjuju i viskozne haljine jarkih boja poput narančaste, žute i boje pistacija.

U svečanim varijantama dominira perje te elegantne i chic haljine sa šljokicama. Detalj bez kojeg se neće moći ove sezone je raskošno perje u različitim bojama. Odlično izgleda u svečanim varijantama u kombinaciji sa satenom, ali i u ležernoj dnevnoj kombinaciji s prirodnim materijalima poput pamuka.

- Inspiraciju za kolekciju pronalazim svuda, a kako u slobodno vrijeme volim putovati svijetom, tako su me ovoga puta nadahnule ulice Milana. Najjači aduti modnog brenda Ivana Jurić Design za kolekciju proljeće-ljeto su odabir prirodnih materijala, autentičnost, odvažnost, senzualnost i boje. Dok se sa dijelom kolekcije igra na provjereno, ostatak kolekcije slavi različitost i novu dizajnersku eru - ističe Ivana.


コメント


bottom of page