top of page

HOĆU KNJIGU POZIVA NA GLOBALNU MANIFESTACIJU NOĆI HARRYJA POTTERA

Sprema se najbogatije izdanje

Knjižarski lanac Hoću knjigu u Hrvatskoj održava globalnu manifestaciju Noći Harryja Pottera. Svake godine okuplja brojne male i velike ljubitelje Harry Potter svijeta, a ove godine brojna događanja organizirat će od 3. do 10. veljače. Bogati program obuhvatit će čarobno haranje - potraga za omiljenim likovima iz Harry Potter serijala u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Splitu. Isti su se sakrili na brojnim lokacijama koje je potrebno posjetiti, a kartu s točnim lokacijama možete preuzeti u svojoj najdražoj Hoću knjigu knjižari od 1.2. ili digitalno na linku hocuknjigu.hr/googledrive

Čarobno haranje službeno kreće 3.2. od 17 do 20:30 sati. Kada locirate likove na određenoj lokaciji pristupiti će vam „Hoću Potter“ osoba koja će vam postaviti pitanje vezano uz Harry Potter serijal i ukoliko odgovorite točno, dobivate žig. Nakon sakupljenih 7 žigova Čarobno haranje završava u Hoću knjigu knjižari, gdje ćete uz priloženu kartu sa sakupljenim žigovima moći preuzeti „čarobnu poklon vrećicu“ sa sponzorskim poklonima. Najbrži u Čarobnom haranju – prvi u svakom gradu koji dođe do Hoću knjigu knjižare – osvajaju i posebni poklon paket za najbolje tragače.

U Zagrebu se Hoću knjigu udružio sa pravim vješticama, svima dobro poznatim Gornjogradskim coprnicama. One vas vode na nezaboravno putovanje prožeto mitovima i legendama vezanim uz prave vještice iz naše prošlosti. Očekuju vas dvije ture po danu od 17 do 18:30 i 19 do 20:30 sati, tri dana zaredom: 3.,4. i 5.2.2022.. U svakoj turi slobodno je 30 mjesta, a prijave se odvijaju putem prijavnice: forms.gle Po završetku vaše ture u knjižari Megastore moći ćete preuzeti „čarobnu poklon vrećicu“ s poklonima partnera.

PLATFORMA 9 ¾

3.2. od 17 do 21h u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 kreće fotografiranje na Platformi 9 ¾, uz prisustvo promotorice koja će fotografirati i izrađivati fotografije za uspomenu na licu mjesta. Svi koji žele mogu sudjelovati i u nagradnom natječaju i glasovanju za najbolju fotografiju. Nakon 3.2. na Hoću knjigu Facebook stranici biti će postavljen album s fotografijama, a oznakama „sviđa mi se“ fanovi će moći glasovati za najbolju fotografiju. Ako ste fan Harry Potter knjiga i svijeta čarobnjaka, ne propustite uključiti se i u nagradu za najčarobniji osmije, te Opake čarobnjačke ispite, a sve informacije u svakom trenutku potražite na facebook.com/hocuknjigu.hr Želimo vam sretne i vesele čarobne događaje!

bottom of page