top of page

HOĆE LI SEVERINA MOĆI PJEVATI U ZAGREBU?

Severinu za 4 dana čeka veliki koncert u zagrebačkoj Areni

Samo 4 dana dijeli nas od velikog Severininog koncerta u zagrebačkoj Areni. Karte su već pratički rasprodane, a nove vijesti koje su odjeknule poput bombe, zabrinule su dosta ljubitelja pjevačice.


U pravnoj bitci koju pjevačica već 6 godina ima sa bivšim partnerom i ocem svog sina, Milanom Popovićem (54), Severina je privremeno izgubila skrbništvo nad Aleksandrom. Sud je donio privremenu mjeru i odlučio da dijete živi s ocem te da otac samostalno brine o njegovu zdravlju i obrazovanju. Prema toj presudi, Severina će sina moći viđati samo dvaput na tjedan od 15 do 20 sati, te svakog drugog vikenda.


Severina je sa svojim fanovima podijelila emotivnu poruku i objavila fotografiju sa sinom, te pokazala što joj je on napisao

- Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te.... Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.... - napisala je pjevačica između ostalog.


Više od 490.000 njenih pratitelja dalo joj je podršku, dok se preko 20 tisuća uključilo u komentiranje - Tužno je kad se dijete oduzme majci. Djeca treba da su sa majkom. Svaka čast očevima...ima ih božanstvenih...ali majka je ipak jedinstvena i neponovljiva... Nadamo se da će se ipak nešto desiti da vam se sin vrati. Doći će sve na svoje, izdrži! Ne rasplaču me baš tako često neke stvari u životu, ali ovo - ovo je preteško za svakoga, a pogotovo za Severinu koja je to osjetila. Virujemo u te Seve.


Severina ovakvu presudu nije očekivala i prema tvrdnjama njoj bliskih ljudi, u šoku je i često plače. No, jednako tako, poručila je kako mora ostati sabrana, radi nastavka borbe za svoje dijete.

Koncert u beogradskoj Stark Areni Severina je odradila senzacionalno, uz dubkom punu dvoranu, a ostaje vidjeti koliko će joj teško biti pokazati smijeh i veselje ovu subotu u Zagrebu te hoće li imati snage pjevati, nakon toliko emotivnih događaja. Jednako tako Severina zna da će njeni najvjerniji fanovi otpjevati svaku pjesmu koju ona započne.

bottom of page