top of page

HILLARY CLINTON DOBILA 40 KILOGRAMA?

Mediji izvještavaju da joj je zdravlje narušeno

Poznata američka političarka i prva žena koja se kandidirala za predsjednicu SAD-a, 73-godišnja Hillary Clinton, navodno ima problema s kilogramima. Magazin Globe objavio je fotografiju na kojoj izgleda kao da je Hillary dobila više od 40 kilograma, no Gossip Cop tvrdi da u toj priči nema istine

- Bori se sa hodanjem nakon što je dobila 44 kilograma, a također teško diše - napisao je tabloid Globe i dodao izjavu doktora prema kojoj se Clinton dovela u rizik od bolesti srca, udara, multiple skleroze i korona virusa. U članku se spominje i Hillaryna ozljeda gležnja iz 2009. godine, a da političarka 'jede zbog stresa' te da se sumnja kako pati od degenerativnog stanja kostiju. Zaključuje se kako bi Clinton trebala radikalno promijeniti svoj stil života i skinuti kilograme.


Ipak, čini se kako je sve dobra 'navlakuša' jer su objavljene fotografije stare desetak godina, a Clinton i dalje izgleda kao i prije. Čitavo je vrijeme bila aktivna u kampanji Joe Bidena, koji je došao na čelo Amerike.

Hillary i Bill Clinton već su tri puta postali djed i baka, i najviše vole uživati u unucima koje im je podarila njihova kći jedinica Chelsea.

bottom of page