top of page

HELENA KALINIĆ U DNEVNOM MAKEOVERU

Oduševljena mineralnim makeupom u DermaCare centru

piše: Draženka Pleško


Talentiranu domaću glumicu Helenu Kalinić vodili smo u dnevni makeover u punom značenju. Počeli smo sa mineralnim makeapom u DermaCare centru. Mineralni make up ima velike prednosti od običnog jer ujedno i njeguje vašu kožu. Glumci vrlo često svoje lice izlažu teškom make upa pa je mineralni make up ono što našoj gošći Heleni treba.


Vrijeme ručka proveli smo u biljnom restoranu Food Garden u kojem smo više puta vodili naše zvijezde. Tko je i tko nije naviknut na okuse raznih biljaka u baš svakoj vrsti hrane, vrlo brzo se navikne na delicije koje priprema osoblje restorana u samom centru grada Zagreba. Interijer restorana je uređen zeleno, pa svaki gost osobito uživa u svojim odabranim delicijama.

Malo je reći da se glumica oduševila posjetom modnom salonu sa retro odjećom, jer voli nositi ovaj stil odjeće za svakodnevne izlaske. Odabrani modni komadi upotpuniti će njezinu garderobu, a ovaj zanimljiv način odijevanja učinit će da bude uvijek i svuda primijećena.


Svi želimo bolje izgledati, biti bez bora i izgledati svježe svaki dan. Estetika napreduje iz dana u dan sve više. Posjetom kozmetičkom salonu u Zagrebu saznali smo da pomoću led maske naše lice može zasjati u samo dvadesetak minuta. Led lampa je prilagođena tipu kože te po potrebi mijenja boje lampi od crvene, zelene, plave. O tome koja boja je baš za vašu kože brine se educirano osoblje za rad.


Mlada glumica otkrila je ekskluzivno našim gledateljima da je radila na projektu animiranog filma. Posebnom tehnikom glumci se užive iz realnog stanja u animirano. Više o tome saznati ćemo uskoro na ekranima. Ekskluzivni intervju sa Helenom Kalinić i o više o tome kako je uživala u svom makeover danu, uvijek možete pogledati na Youtube kanalu Celebrity Makeover by Abeceda ljepote i Z1 TV. Sve emisije su i dalje dostupne na malim ekranima Z1 TV-a i to premijere emisije četvrtkom u 22.45 sati, te dvije reprize petkom u 18.30h te nedjeljom u 8.00 sati. Pratite nas i na svim Internet platformama.

Comments


bottom of page