top of page

HARRY OSTAVLJA MEGHAN U AMERICI I VRAĆA SE KUĆI?

Princ Harry jako pati što nije sa svojom obitelji u Engleskoj

Prema ovotjednoj objavi magazina New Idea, princ Harry se osjeća "zavaran" zbog toga što nije u Britaniji sa svojom obitelji usred pandemije koronavirusa. On i njegova supruga Meghan Markle, kao što se stalno izvještava, trenutno žive u Los Angelesu. "Ako bi mogao vratiti vrijeme i nastaviti život koji su ostavili, učinio bi to sutra ujutro bez ustručavanja", kaže tabloid na temelju izjave takozvanog "kraljevskog insajdera".


Pozitivna dijagnoza na koronavirus njegovog oca princa Charlesa, navodno je ostavila princa Harryja u osjećaju "žaljenja i krivnje" zbog njegove odsutnosti. Izvor kaže kako Harry stalno azmišlja o načinima na koje se može vratiti u Englesku i pomoći mu.

Vojvoda od Sussexa, tvrdi magazin, izradio je i "izlazni plan", pa čak ima i plan za život na imanju u Engleskoj. Ipak, Gossip Cop ne nalazi apsolutno nikakvu istinu u ovom izvješću. Prije svega, dok je vijest o očevoj dijagnozi nedvojbeno bila stresna za princa Harryja, Charles se prije mjesec dana oporavio i napustio izolaciju, dok je njegova supruga Camilla Parker-Bowles ostala u izolaciji do 8. travnja. Dakle, povratak u Englesku da bi pomogao svom ocu, je u ovom trenutku nekako nebitan.

Magazin također mijenja svoju priču više puta, prvo sugerirajući da se Harry želi vratiti kako bi bio blizak sa svojom obitelji, a zatim kaže da bi dvorac Cotswolds bio tu "u slučaju da se stvari s Meghan ne slažu u Americi." Da li tabloid uistinu sugerira da se princ Harry već planira razvesti od svoje supruge i ostaviti svog maloljetnog sina Archieja a sve radi života na engleskom selu? Malo je to ipak sumnjivo.

Nadalje, navodi se da Harry i Markle trenutno kupuju dom u Los Angelesu. Čini se da bivši vojvoda od Sussexa planira pustiti korijenje u SAD-u. Također bismo trebali napomenuti da navodna "kraljevska insajderka" tvrdi da Harry odustaje od "vrlo stresnog novog života u Americi", a zapravo je cijeli razlog zbog kojeg su se princ Harry i Markle udaljili iz Velike Britanije, prije svega ostaviti iza sebe stresne živote. Ideja da princ ima neki "bijeg plan" očito je besmislica, baš kao i tračevi o njihovom razvodu te nestanku malog Archieja. Njegov "nestanak" nikada se nije dogodio, a razlog što ga Meghan i Harry ne pokazuju toliko u javnosti, jest taj da žele zaštiti njegovu privatnost. princ hari i meghan najnovije vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi, najnovije vijesti s kraljevskih dvora

bottom of page