top of page

HANA HADŽIAVDAGIĆ TABAKOVIĆ U SREBRU OD GLAVE DO PETE

Poznata TV voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković zasrebrila se u Austriji

- Uvijek su me pitali što bih napravila da osvojim jackpot i uvijek sam odgovarala kako bih pomagala siromašne, bolesne, kako bih prijateljima priuštila nezaboravna putovanja...No, danas u ovim godinama shvatila sam da sam ja svoj jackpot davno osvojila...Kako? Pa jednostavno...zdrava sam, OpetNajljepša, imam divnog muža, zdrav brak pun iskrene ljubavi, radim posao koji volim, imam prijatelje koji bi za mene učinili sve, živim život kao iz bajke i nemam nekih posebnih želja. Mislim da je to sasvim dovoljno da nazdravim svakoj sekundi života - napisala je Hana ispod fotografije.


U austrijskom Salzburgu promovirala je Arena Casino, obučena u srebrnu minicu, srebrni rajf na glavi i srebrne štikle.


Fotografija je u kratkom roku dobila preko 11.000 lajkova.

Hana ima i svoju kolekciju trenirki, na kojima se nalazi logo konjska glava sa štiklom

- Samim logom konja pokazala sam da se trebamo izdići i svu negativnu energiju drugih, nezadovoljnih ljudi, okrenuti u vlastitu korist, a štikla je tu tek da pokaže ženstvenost i ljepotu svih nas žena koje smo godinama trpjele zlobne i ohole vibracije, te vukle pozitivnu energiju iz svakog dijela naših srca - objasnila je svoj logo.


OpetNajljepša trenirke prodaju se u malom broju, a trenutno ih nema na stanju.


- Samo određen broj za posebne žene koje žele biti drugačije...definitivno nešto što morate imati. Moguća kupovina na webu po cijeni od 135€ + poštarina. Budite u pripravnosti jer sigurna sam da će, s obzirom na mali broj, biti prodane u jednome danu - pohvalila se poduzetna Hana.


bottom of page