top of page

HANA HADŽIAVDAGIĆ NAPOKON SLUŽBENO PROGLAŠENA KRALJICOM

Nakon toliko godina opet najljepše

Hana Hadžiavdagić Tabaković jedna je od najpopularnijih regionalnih lifestyle influencerica i osnivačica Opet Najljepša brenda. Na Instagramu je prati više od 678.000 followera, a što god radila Hana oduševljava i nasmijava svoje brojne fanove. Nekon nedavne posjete dvorcu Morosini Grimani, Hana se obukla u kraljevsku odoru, na glavu stavila krunu i poručila uz smijeh - Opet Najljepša okrunjena. Od sada da mi se obraćate s Vaše Veličanstvo. Hvala ekipi na divnom gostoprimstvu.


- Top. A jesi mastala da budeš čistačica i napokon se san ostvario hahahahahhaa. Love you. Napokon i službeno nakon toliko godina tronovanja...Pa, sve ti pristaje. Hahaha preludo. Haljina renesansa ...najbolje doba. Toliko je uspješna, možete samo mahati. Kako divna haljinaaa, ja bi je i sad nosila. Vaše Veličanstvo zaista tako i izgledate. Ženo ima li išta na ovom svijetu da tebi ne pristaje - poručili su joj pratitelji

Najveću potporu Hani daje njezin suprug Tarik, uspješan poslovni čovjek. - Pametna, uredila život kako zamislila i nikog ni za suhu šjivu, a kome smeta nek je i ne prati...pametna i uspješna žena - opisala je anonimna žena Hanin život, i ono zbog čega je toliko popularna.

bottom of page