top of page

GUCCI KLASIKA KOJA NIKADA NE IZLAZI IZ MODE

Prepoznatljiv logo i kombinacija zelene i crvene boje koja se uvijek primjećuje

Kvadratni okviri sunčanih naočala čini se nikada neće izaći iz mode, a posebice kada ih kreira slavna kompanija Gucci, čije nasljedstvo seže još od davne 1921. godine. Logo koji svi prepoznaju u decentnijoj, jednostavnijoj ili istaknutijoj varijanti uvijek će privući poglede, dok će crvenu i zelenu boju zamijetiti svi koji prate najslavnije dizajnere

- Klasika nikada ne izlazi iz mode, to je činjenica koje se držim! Jako su cool. I lijepe na svoj način. Predivne. Nevjerojatne su mi njihove sunčane...kvaliteta bez premca, i stil mi se sviđa. Volim Gucci. Luxury style. Predivne naočale i elegancija se jako zamijeti - samo su neki od tisuća komentara ljubitelja Gucci sunčanih naočala.

- Naočale dolaze u baršunastoj tvrdoj kutiji, dostupnoj u nizu od šest boja dragulja i uparene s koordiniranom satenskom podstavom. Odabir boje kućišta bit će pojedinačno odabran za svaki par naočala i dolazi s odgovarajućom torbicom od satenskog flanela i krpom od mikrovlakana boje slonovače - poručuju iz kompanije Gucci i dodaju kako su osmislili i novo eko pakiranje. Sa posebnom brigom za naš planet, dizajnirana je i proizvedena nova linija zelene ambalaže nadahnuta starinskim 'štihom', inovativno stvorena da se može u potpunosti reciklirati i omotana u Gucci pamučno platno za višekratnu upotrebu. Uživajte u biranju svojih originalnih naočala!


bottom of page