top of page

GRUPA NOĆNI ŽIVOT IMA NOVI HIT KOJI POTPISUJE TIM HALIDA BEŠLIĆA

Glazbenici na YouTubeu imaju preko 60 milijuna pregleda

noćni život pjesme
foto Noćni život

Popularna grupa Noćni život predstavila je novi glazbeni hit, koji potpisuje tim Halida Bešlića! Bend koji definitivno ruši sve predrasude u glazbenim stilovima dokazali su da su majstori svoga zanata. Njihovi pregledi na Youtubu broje milijune, a njihovi video zapisi na kanalu pregledani su preko 60 miljuna puta!


Singlovi Suharak, Sto kafana, Kralj boema, Hercegovka iz Mostara samo su neke od pjesma koje se izvode na svim tulumima, a sada je u njihovu obitelj stigla i „Tanka nit“, prekrasna ljubavna balada. Iako je stiglo neko turbulentno vrijeme stilova glazbe, grupa Noćni život ostala je vjerna svojem tradicionalnom zvuku i ponovo nas iznenadila novom pjesmom koju i ovoga puta potpisuje tim Halida Bešlića, Mirko Šenkovski-Geronimo te Samir Kadirić.

- Momci su odlični, pristupačni i vjerujem da će svojom upornosti postići svoj cilj, a već je u pripremi i nova pjesma koja će uskoro biti objavljena - kroz razgovor nam je rekao Mirko Šenkovski, autor i producent. Spot za pjesmu „Tanka nit“ sniman je na prekrasnom imanju „Obiteljsko izletište Novak“ dok spot potpisuje tim Škalić produkcije. „Tanka nit“ provest će vas svojim zvukom kroz veći dio Hrvatske a i ispričati prekrasnu ljubavnu priću. Poslušajte >> Noćni život – Tanka nit

bottom of page