top of page

GRUPA KOKTELSI PORUČUJU LJUBAV JE U PITANJU

Hit grupa ove će zime grijati radijski eter

foto PR

Tijekom ljetne turneje koja je započela festivalom u Vodicama i trajala do  sredine listopada, grupa Koktelsi odsvirala je više od četrdeset koncerta i pružila nezaboravnu zabavu svojoj vjernoj publici. Sada je vrijeme za novi singl koji će ove zime grijati radijski eter.


Ljubav je u pitanju, pjesma "Noćna igračka" govori o najvećim frajerima koji lome srca, a kada se zaista zaljube lako postaju „noćne igračke“ jakih domina. 

Spot je sniman iz jednog kadra tako da svi akteri glume nekoliko uloga u isto vrijeme, što daje zabavnu notu i mističnost spotu čija radnja prati kaos  glavnog lika, kojeg glumi pjevač grupe Nikola Peršić koji potpisuje glazbu i tekst pjesme, a aranžman Koktelsi.


Video u kojem glume i djevojke iz Cool Step studija sniman je u Shipyard Pubu u Puli, a potpisuje je ga provjerena ekipa iz Medvid produkcije koji su ujedno autori i svih spotova 2Cellosa.


Pjesmu poslušajte na You Tube kanalu Koktelsi domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija

Comments


bottom of page