top of page

GOSSIP PINK MAJICA

Mekana i široka pink majica dugih rukava, savršena je za nošenje

Široka pink majica Gossip jednostavno je savršena za nošenje. Napravljena je od 50% pamuka i 50% poliestera, a iznutra je mekana toliko da imate osjećaj kao da lebdite dok je nosite.

Za darivanje ove majice namjerno smo odabrali veličinu L upravo zbog toga da je, bez obzira koja ste veličina, možete nositi na traperice, tajice ili trenirku i u njoj se osjećati super komotno. Uostalom, trend nošenja 'vrećastih' i extra sized majica dugih rukava već je odavno zaludio fashioniste diljem svijeta.

Majica je marke Gildan, vrlo cijenjene u svijetu modnih majici i pulovera. Ovratnik u sebi ima spandexa, zbog čega se majica lako navlači preko glave, a svi obrubi dvostruko su sašiveni radi izdržljivosti.

Ova majica vrlo je popularna u Americi, kako zbog boje tako i zbog kvalitete, a nosi je na tisuće žena koje su je ovako komentirale - Definitivno vam neće biti hladno u ovoj majici! Sviđa mi se kvaliteta koju daje. Super mekana i udobna. Začudo je istodobno i mekana i lagana a opet baš ugodno grije, taman za prohladne večeri ili jutra. Često je nosim, baš mi se sviđa! Preporučujem za nošenje svidjet će vam se to je sigurno. Slažem se sa svime što je već napisano.

Nagradni natječaj zapratite na >>> FB Gossip vijesti

gossip vijesti, gossip promocija, promo, gossip majica, gossip majice, vijesti o poznatima

bottom of page