top of page

GOSPOĐO PIŠEK, JA NISAM ISKOMPLEKSIRANA

Zlobni komentari na gole grudi Nikoline Pišek

Bivša TV voditeljica Nikolina Pišek (44) ovoga je ljeta doživjela pravi šok, kada je kako tvrdi izbačena iz apartmana koji je uredno platila. Sa dvije kćeri i mužem Vidojem zatim je otišla ljetovati u Split, a nakon toga se vratila relaciji Beograd-Zagreb. Iako na svom profilu socijalnih mreža redovito objavljuje vlastite fotografije u kupaćem kostimu, ovoga puta otišla je korak dalje i objavila onu na kojoj sjedi ruku prekriženih preko golih grudi. Fotografija se nije svidjela nekim njezinim fanovima, no Nikolina im se nije libila vratiti komentar

- Jako lijepa fotografija, ali ni blizu onoga kako izgledaš u prirodi. Vidjela sam te pred par mjeseci na ulici i bukvalno sam zanijemila koliko si lijepa i imaš neku ugodnu energiju - napisala joj je prva pratiteljica i dobila Nikolinin komentar - Pretjerujete.


Druga pratiteljica nije dala joj kompliment - Gospođo Pišek meni je 57 godina ja sam mama i baba imam i sad tijelo savršeno bez silikona i plastike da mi mnogo mlađe takve kao ti mogu da zavide, ali nisam iskompleksirana da mi treba instagram da se pokazujem...., ali je dobila ovakav odgovor - Užasno vam zavidim.


- Hm nekak si ostarila - dobacio je komentar treći pratitelj, a Nikolina mu je uzvratila - Za razliku od svih ostalih kojima vrijeme ne teče. - Ma znam i to je bila samo šala!! jer bez obzira na sve izgledate super i ne doživljavajte zle komentare!! - obranio se muški komentator.


- Bas si lijep prizor kao majka - komentirao je Nikolininu foku četvrti čovjek i dobio odgovor - Da, majke su poznate po tome da nemaju tijelo. Ja ga, nažalost, imam. I čak ga volim. Dobro mi služi.

Svoj uski struk i vitku figuru Nikolina je, priznaje, većinom izgradila u teretani, a nakon što su prestali zli komentari, bilo je i puno onih koji su je pohvalili, među njima i jedna žena - Eto nemam običaj puno komentirat jer kad dam like dovoljno je rečeno. Ali moram ovaj put, ljubomora i zavist je strašna, uvijek se pitam zašto netko komentira nečiji izgled? Drage žene zašto pratite nekoga tko vam se ne dopada evo reći ću vam ja zašto to radite, da ispraznite svoje frustracije koje se u podsvijesti kriju. Zašto jedna ispunjena žena uživa nekoga vrijeđati? Pa ne kaže se bez razloga žena je ženi vuk. Žena izgleda sexy i zgodno i onda tražite mane. Koga briga dal je netko nešto radio na sebi pa neka je svako ima pravo odabira jer hvala Bogu živimo u 21 stoljeću al vidim po komentarima da su neke ostale u prošlom, zaključila je nepoznata gospođa.

bottom of page