top of page

GORI SVE: NIVES CELZIJUS 50 NIJANSI ČISTE LJUBAVI

Ana Rucner se oduševila fotkom

- Zašto uopće mrzimo druge žene? Čemu neprestane usporedbe i želja za kompetitivnošću? Zašto u ženama ne tražimo snagu, razumijevanje, solidarnost i redamanciju? Uvijek! - poručila je spisateljica i TV voditeljica Nives Celzijus i pokazala nam kako blistala u društvu kćeri Taishe

- Who run the world… - komentirala je Ecija Ivušić, dok je Ana Rucner dodala - Potpisujem sve! A vas dvije … predivne ste. - Dobra vijest je da ipak ima i nas koje smo tu jedna za drugu i koje činimo svoj svijet, a bome i svijet drugih žena, ljepšim, upravo zbog naših stavova i probijanja barijera i okvira u koja nas stavljaju od malena! Yes! a koliko ste zgodne. Strong women lift each other up. Prekrasne ste! Tako je, žena ženi je podrška i stijena! - poručile su im brojne druge žene.

Nives je među brojnim ženama na estradi, poznata kao dobra i odana prijateljica, stoga ne čudi što joj Snježana Mehun svako malo poruči kako je voli, a isto to joj je nedavno rekla i radijska voditeljica Ivana Mišerić - Volim te u svim tvojim bojama i nijansama!


Uz fotografiju na kojoj grli prijateljicu, Nives je dodala i posebnu poruku - 50 nijansi čiste ljubavi, i poželjela Ivani sretan rođendan.


bottom of page