top of page

GORENJE PEĆNICE ČISTE SE SAME

Inovativni kućanski aparati mijenjaju život na bolje

Pirolitičko čišćenje najučinkovitiji je i najnapredniji način čišćenja pećnice. Visoka temperatura čišćenja čak do 500 ˚C omogućuje da pećnica bude potpuno čista, bez ikakvih mrlja, masnoće ili ostataka hrane.


Ovisno o stupnju zaprljanosti pećnice, na raspolaganju su nam 3 razine intenziteta čišćenja, tijekom kojeg je pećnica automatski zaključana i sigurna:

  • PyroGentle /P1 – nježno čišćenje u trajanju od 90 minuta

  • PyroNormal /P2 – srednji intenzitet čišćenja u trajanju od 120 minuta

  • PyroIntensive /P3 – intenzivno čišćenje trajanja 150 minuta

>>> video

- Super sam zadovoljna, a koristila sam je dok sam još bila trudna jer tad nikako nisam htjela špricati kuhinju kemikalijama. Preporučujem. Tko još čisti pećnicu ja ne znam, ali ja sigurno ne - komentari su žena kupaca na forumima.


Na kraju čišćenja, jedino što vlasnik ove pećenice mora, je da obriše ostatke krpom. Nema više stavljanja raznih deterdženata, otapala i kemikalija, čekanja da odstoje nekoliko sati, a zatim ribanja pećnice koja je zakorena od hrane i masnoće.

Za više informacija, posjetite >>> gorenje.hr gorenje pećnica samočišćenje, gossip promocija, gossip PR, piroliza pećnica, katalitičko čišćenje, pećnica sa samočišćenjem

bottom of page