top of page

GOOP: ZAŠTO VOLIMO ČISTU LJEPOTU

Posvećeni su izradi sigurnih i 'čistih' proizvoda koji daju stvarne rezultate

“Čista ljepota” pojam je koji označava čiste kozmetičke proizvode koji su napravljeni bez sastojaka za koje se sumnja ili za koje se sumnja da štete ljudskom zdravlju, poručili su iz brenda Goop i pojasnili svoj način stvaranja beauty proizvoda - U Goopu, čista ljepota znači nikada ne ugrožavati zdravlje za rezultate. Posvećeni smo izradi sigurnih, čistih proizvoda koji daju stvarne rezultate, bez sastojaka povezanih sa štetnim učincima na zdravlje. Osim toga, brinemo o cjelokupnom okolišu, dajući prednost sastojcima koji su etičkog podrijetla, neživotinjskog podrijetla i bez okrutnosti; koristimo održive ili obnovljive bio-izvore gdje god je to moguće. Nadalje, prioritet dajemo sastojcima koji su biorazgradivi, nepostojani u okolišu i nemaju potencijal nakupljanja u životinjama. Naši sastojci su ispitani na ne-GMO sirovinu i ostatke pesticida. I svaki sastojak u našim formulama ima funkcionalnu svrhu.


U Goop-u, čista ljepota također mora biti luksuzna, vrhunska i potpuno očaravajuća, bilo da se radi o šamponu koji koristite svaki dan, superkremi koja pomaže vašu kožu činiti blistavom ili boji ruža koju koristite kada želite izgledati i osjećati se najljepše. Nema više kompromisa - čista tehnologija je postala savršeno dobra.

Jedan od naših najdražih proizvoda koji obožavamo koristiti svakako je GOOPGLOW Restore + Shine serum za kosu. Možemo reći da je on 'tajna' najsjajnije, najmekše i najzdravije kose koju možete zamisliti. - To je pravo čudo na mojoj kosi. Ostavim ga dvadeset minuta prije šamponiranja (odem na vježbanje dok se serum upija u moju kosu), a on zaglađuje kovrčavost i oštećenja, omekšava i jača moju kosu i ostavlja je tako sjajnom - samo su neki od komentara zadovoljnih kupaa. Serum je napravljen od vitamina C koji zatvara kutikule, ulja bobica pasjeg trna bogatog omega masnim kiselinama i ulja plumeria monoi koje pojačava sjaj. To je jednostavan ritual pretpranja koji sprječava kovrčanje, pojačava sjaj i teksturu, hidratizira i pomaže u raščešljavanju, bez obzira na to kakva je vaša kosa vrsta ili tekstura.

Studija temeljena na percepcij 32 žene u dobi od 35 do 65 godina, pokazuje trenutne i dugoročne rezultate: kosa ispitanica bila je mekša i glatkija nakon samo jedne upotrebe, a tekstura njihove kose poboljšala se i činila mekšom i glatkijom nakon tjedan dana. Nakon samo jedne upotrebe: 94% žena se složilo da im je kosa glađa, a 91% se složilo da im je kosa bila mekša. Nakon tjedan dana: 91% žena se složilo da je njihova kosa poslušnija i lakša za češljanje, 94% se složilo da im je kosa glađa i 94% se složilo da im je kosa bila mekša. Istražite serum i druge Goop proizvode >> goop.com

bottom of page