top of page

GOOD AMERICAN TRAPERICE ZA SVE ŽENSKE VELIČINE

U ovoj su se modnoj marki pronašle tisuće žena diljem svijeta

good american jeans
foto Good American

- Fashion brand Good American uvijek je bio više od samo modne marke – to je platforma za tjelesnu pozitivnost. Otkako smo pokrenuli Good American 2018. godine, pokrenuli smo otvoreni proces odabira u cijelom svijetu kako bismo bili sigurni da je naš brend uistinu odraz naše zajednice i kako bismo stvorili prilike za žene koje bi inače bile zanemarene - poručila je nedavno Emma Grede, suosnivačica robne marke koja je diljem svijeta postala poznata zbog druge osnivačice Khloe Kardashian, ali i pregršt veličina traperica koje nude ženama svih oblika.

- Naporno smo radili da budemo brend koji osnažuje žene, redefinirajući ono što je cijenjeno ili čak dopušteno u modi rušenjem barijera i izazivanjem zastarjelih normi. Kažem to svake godine, ali to mislim kada vam kažem da je ovo najbolji dio mog posla. Upoznati vas je vrhunac moje godine. Naš tim je otputovao u Dallas, Miami, Toronto, Atlantu, Chicago, NYC, Los Angeles da vas vidi i čuje. Upoznali smo tisuće vas i danas predstavljamo najnovije članove #goodsquada. Ne bismo mogli biti sretniji što smo jutros pokrenuli Good Inc inkubator program, koji je napravljen da podrži mlade talente u nastajanju. Želimo osnažiti sljedeću generaciju poslovnih lidera da spoznaju svoj potencijal i ovo je tek početak. Hvala i dalje nevjerojatnoj skupini žena koje su izašle podržati svoju djevojčicu u sebi - dodala je Emma.

- Sviđa mi se sve u vezi ovih traperica. Krojenje je savršeno, a dužina je savršena u kombinaciji s štiklama. Nosim samo dobre američke traperice...najbolje! Sjajno pristaju. Inače ne nosim široke traperice, ali nakon što sam ih vidjela, znala sam da mi trebaju. Naručila sam 2 veličine jer nisam bila sigurna kako će mi pristajati. Na svu sreću jer mi je na kraju trebala manja veličina jer su prilično prevelike oko struka i nakon nekoliko nošenja definitivno se rastežu. To su najudobnije traperice i stvarno lijep mekani traper. Udobno i cool! Ugodno me iznenadila kvaliteta i krojenje ovih traperica. Ove traperice su super! Savršena dužina i fit! Atletski sam tip pa mi je teško pronaći traperice koje pristaju uz moja bedra, a ove su nevjerojatne! - samo su neki od brojnih komentara zadovoljnih žena.

U Good Americanu uvijek rade na inovacijama, pronalaženju rješenja i redefiniranju mode za modernu ženu. Tako su počeli i tvrde da neće stati uskoro. Također, kažu kako njihov brand ne obežava, već dokazuje. Njihov globalni tim posvećen je stvaranju udobnosti i podržavanju normale svake žene. Good American proizvođači proizvode prema najboljim industrijskim standardima i neprestano inoviraju kako bi implementirali nove tehnike i održive prakse.

Ženske obline su uzork njihovog rada i prije svega, temelj se stavlja na inovaciju, kvalitetu, modernog i sve poznate veličine. Svaki komad u kolekciji prikazan je na tri različita modela, kako bi se eliminirao stres oko pronalaženja savršenih traperica. A visokokvalitetna tkanina, opsesija savršenim krojem i beskompromisna pažnja na udobnost, itekako pomažu da se osjećamo seksi, zaobljenije i samopouzdanije >> goodamerican.com


bottom of page