top of page

GLUMICE ZABLISTALE, JEDNA ZASPALA NA PODU

Glumice Eva Longoria i Michelle Pfeiffer pojavile su se nedavno u dugačkim crvenim haljinama

- Stvarno sam se odlično zabavila na večerašnjem eventu Coco Live. Bilo je to važno i čarobno veče! Hvala svima koji su sudjelovali, a posebno hvala dizajnerici Monique Huillier za ovu zapanjujuću, dramatičnu, prekrasnu, fantastičnu haljinu! Bila je savršena! - poručila je glumica Eva Longoria.


- Zapanjujuća! Makar i sa čistačem koji vidimo iza tebe :) Izgledaš extra slatko u toj predivnoj crvenoj haljini. Predivno, izgledaš kao španjolska Carmen. Jednostavno si prelijepa - odgovorili su Evi brojni fanovi.

Poznata po svom smislu za humor, Eva je podijelila i video u kojem leži nasred poda u toj velikoj crvenoj haljini, pokušavajući odmoriti 5 minuta prije velikog nastupa. U video se čuje i kako je asistent pita za koliko točno minuta da je 'probudi'

Dok je Eva sjajila i ležala na podu na jednom kraju svijeta, glumica Michelle Pfeiffer pojavila se na premijeri svog novog filma u drugom gradu. Na nešto manje raskošnu, ali jednako dugačku crvenu haljinu iskombinirala je široki plavi remen.


- Stariš vrlo graciozno i predivno! Apsolutna si legenda. Dama u crvenom. Izgledaš spektakularno! - poručili su joj pratitelji.

Michelle je nedavno podijelila još jednu lijepu vijest. Ona i njen suprug, pisac i scenarist David E. Kelley proslavili su 26 godina zajedničkog života i braka. - Ja sam najsretnija djevojka u sobi protekli 26 godina. Sretna ti godišnjica, ljubavi moga života - poručila je mužu.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Comments


bottom of page