top of page

GLUMICA OLGA PAKALOVIĆ UŽIVALA U POSEBNOM MAKEOVERU

U društvu bivše miss i TV voditeljice Maje Curavić

Kazališna i filmska glumica Olga Pakalović nagrađivana je brojnim nagradama, a trenutno je svakodnevno gledamo na malim ekranima u popularnoj seriji. U emisiji Celebrity makeover uživala je u makeoveru i isprobala nova jela, odjeću, naočale, modne dodatke i jedan posebni parfem.

- Kada smo krenuli kiša je padala kao iz kabla, no ništa nam nije moglo pokvariti dugo očekivani dan makeovera. Nakon ljeta svima nam je potrebna hidratacija kože, pa smo glumicu prvu iznenadili odlaskom u kozmetički salon, u kojem postoji odličan aparat za njegu lica sa više funkcija. Olga je uživala u tretmanu lica kisikom koji je hit u tretmanima ljepote. No za sve je potrebno prvo lice dobro očistiti, a za to nam je poslužila ultrazvučna špatula koju aparat ima - otkrila je voditeljica Maja Curavić

Svaka žena uživa u isprobavanju nove odjeće, a Olgu je posebno oduševio girly dizajn suknje, koji je iskombinirala sa crnom čipkanom majicom, dok je posebno iznenađenje doživjela isprobavajući nova jela i ukusnu juhu, serviranu unutar kruha.

U nizu poklona koje su za nju pripremili poslovni partneri TV emicije Celebrity makeover by Abeceda ljepote, Olgi se najviše svidjela originalno dizajnirana torbica smeđe boje, sunčane naočale hrvatskog brenda te parfem Abeceda ljepote osebujnog mirisa pupoljka divljeg ribizla.

- Ove sezone posebno smo zahvalni za suradnju sa portalom Gossip koji prati zvijezde naših emsija te svakodnevno piše o njima zanimljive sadržaje. Čitajte Gossip - poručila je direktorica emisije Draženka Pleško. Cijelu emisiju pogledajte na You Tube linku >> Olga Pakalović Celebrity makeover

Comments


bottom of page