top of page

GLUMICA MIRTA ZEČEVIĆ ODUŠEVLJENO KROZ MAKEOVER

Priprema kazališnu predstavu Plodne vode

Televizijska, kazališna i filmska glumica Mirta Zečević bila je s nama u svom makeoveru! Mirta priprema kazališnu predstavu Plodne vode kojoj će uskoro biti premijera. U svom modnom izlasku u Calico Mood u centru grada, birala je haljine baš za premijeru predstave. Kako je vani hladnije vrijeme, treba nam i toplija odjeća, pa je Mirta uz haljinu birala i kaput. Prekrasnim modelima kaputa nije mogla odoljeti ni voditeljica emisije Maja Curavić. Kaputi se nose na razne načine uz moderna kopčanja i kragne pa nismo ni primijetili da su dame odabrale iste kapute koji, drugačije zakopčani djeluju potpuno različito.


Tretman lica u kozmetičkom salonu Mirtino lice osvježio je za predstojeću premijeru. Ovog puta isprobala je tretman sa dijamantnim česticama koji briše bore i zateže lice. Nakon tretmana rezultati su vidljivi odmah.

Naše zvijezde vole posjetiti premium business hotel Movenpick smješten na odličnoj lokaciji iz koje je blizu i centar grada i trgovački centri te izlaz iz grada. Hotel ima posebno opremljene pametne sobe tako da je boravak u hotelu bude udobniji. Osim hrane spremljene vrhunskim načinom pripreme, u restoranu Nikolas opremljenom u stilu Nikole Tesle, hotel Movenpick gosti mogu uživati u bogatom izboru vina i slastica. Pri tom moramo spomenuti da je sva hrana biranih sastojaka iz provjerenih obiteljskih gospodarstava. Također, gostima je na raspolaganju i bar sa pićima, kavom i zalogajčićima.

Emisiju Celebrity makeover uvijek možete pogledati na službeom Youtube kanalu ili o njoj pročitati sadržaj na Abeceda ljepote web stranicama i portalu Gossip.

Comments


bottom of page