top of page

GLUMICA LANA GOJAK BAJT OTKRILA NAM JE TKO JOJ JE NAJZGODNIJI GLUMAC

Ekskluzivno za Gossip opisala kako uživa u svakom trenutku

Simpatična glumica Lana Gojak Bajt, koju pamtimo po ulozi u TV seriji Ružna Betty, odnosno Ne daj se, Nina, ovoga će ljeta proslaviti veliki 1.rođendan svoje djevojčice Pine. Ponosna mama često pokazuje koliko uživa u šetnjama i druženju sa svojom kćerkicom, a mi smo je imali prilike pitati - Kada biste mogli glumiti uz bilo koju svjetski poznatu glumicu ili glumca, tko bi to bio i zašto?

- Jaooo... Teško pitanje. Ima puno glumica i glumaca koje obožavam. U velikoj sam dilemi između Brad Pitta i Al Pacina. Oboje su vrhunski glumci koje obožavam u svakoj ulozi. Da glumim s Brad Pittom vjerojatno bih se crvenila ko šiparica i zaboravljala tekst koliko je bezobrazno zgodan. Ufff haha - otkrila je Lana za Gossip i dodala smijući se - A gospodin Al je bio top frajerčina i da je puunoo mlađi snimanje s njim bi vjerojatno bila opasna prepreka mom braku. Neka moj odgovor bude Al, stariji je pa mu treba dati prednost.

Također nas je zanimalo kako je biti mama i glumica, i je li teško povezati oboje i naći vrijeme za sebe?


- Biti mama je definitivmo najljepša uloga. Na porodiljnom sam tako da još nisam morala usklađivati privatne i poslovne obaveze. Vjerojatno će najesen biti potrebna dobra organizacija, ali ne zamaram se još time. Uživam svaki dan jer vrijeme prebrzo leti - približila nam je svoje pozitivno razmišljanje. - Vrijeme za sebe pronađem tu i tamo. Toliko često kao i 100 kuna na cesti. Gotovo nikad - dodala je za kraj. Hrabroj mami i njenoj malenoj djevojčici želimo puno sreće i ljubavi, te radosno odrastanje.


bottom of page