top of page

GLEDATELJI ŽESTOKO NA DORIS PINČIĆ

Reakcije na Splitski festival

TV voditeljica i glumica Doris Pinčić odradila je voditeljski angažman na Splitskom festivalu, pa je tako uz kolege Duška Ćurlića i Mirnu Maras uljepšala širokom gledateljstvu glazbene večeri. Za svoj je rad i trud dobila brojne pohvale svojih fanova - Lijepa li si. Prekrasna si bila. Tooo Doris Split u srcu. Famozna. Super izgleda i savršeno vodi. Dok Mirna jednu rečenicu pročita, Doris iz glave 10. Svaka čast Dode. Pravi komad.

No, neki gledatelji i nisu bili toliko oduševljeni Dorisinim vođenjem festivala, zbog čega su joj uputili kritike - Haljina i nije nešto posebno...Premršava je...Dobro je vodila.. Ali Dušku reći Mirko...Preopterećena.


Jedna ju je gledateljica usporedila sa prijašnjom voditeljicom HRT-a, Vlatkom Pokos...


Ipak, uz sve dobre i one manje dobre komentare, Doris je ostala vedra i vesela kao i uvijek i poručila - Slušaj ti tamo: "I moš govorit kontra mene i kontra cilog svita...al neću da čujem ništa, ništa kontra Splita..." te tako dala do znanja da je negativni komentari ne diraju.


Podsjetimo, nakon 7 godina braka, Doris je objavila kako ona i njen bivši suprug Boris Rogoznica nisu više zajedno. Ipak, zajedno će i dalje odgajati svoje dvoje djece, 6-godišnje Donata i 2-godišnju Gitu. Poruku prenosimo u cijelosti - U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hr trebalo pisati i pričati ali ajde...Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju, stajalo je u zajedničkoj objavi Doris i Borisa. doris pinčić se razvodi, doris pincic se razvela, doris pincic razvod poruka


bottom of page