top of page

GLEDATELJI SMATRAJU DA JE ONA POBJEDNICA DORE

Napravila pravi spektakl

Davne 2002. Vesna Pisarović (42) pobijedila je na glazbenom natjecanju Dora i na Eurosongu zazela 11.mjesto. U jeku svoje karijere, izdala je brojne hitove kao što su Jutro donosi kraj, Da znaš, Dolje na koljena, Sasvim sigurna, Da sutra umrem, Ti ne znaš što je ljubav i Tako mi nedostaješ, koji se i dan danas vrte po radio postajama. Ipak, Vesna se nakon nekoliko albuma povukla sa hrvatske scene i otišla studirati jazz te se udala za Ozrena Pupovca, sina saborskog zastupnika Milorada Pupovca.

Nastupom na Dora 2021. pokazala je da i dalje ima 'ono nešto' u sebi te da svoje pjesme može otpjevati vrhunski kao nekada. Poseban glas ali i stas očarao je mnoge gledatelje, koji su poželjeli da Vesna bude pobjednica - Vesna aj ti na Eurosong, najbolja večeras. Jedina zamjerka što nije trajalo duže... Čekao sam neponovljivu “Jutro donosi kraj”! Draga Vesna jedino sam večeras uživala slušajući tebe. Najbolji dio večeri!!! Najbolji nastup večeras! Vesna vratila si nas u neka bolja vremena, ali ti si bila i ostala NAJBOLJA. Ženo vrati se...obožavala sam te...bila si mi najdraža pjevačica. Svaka čast i svaka pohvala za nastupu. Vesna odličan nastup sa tvojim odličnim poznatim pjesmama. Rasturila si. Tvoje pjesme, izvedba, dio tvog nastupa je bio zanimljiv... i ne može se uspoređivati sa ovogodišnjim nastupima na Dori. Tvoj nastup i pjesme uz koreografiju velika razlika u kvaliteti u odnosu na izvedbe i nastupe na ovogodišnjoj Dori...Ne može bolje, ovi drugi se mogu sakriti iza nje performansom, glasom i osobnošću. Svaka čast. Styling vrh. Zvijezda cijele večeri!! Prava pobjednica večeri! - komentirali su mnogi.


Jedna je pratiteljica čak pomislila da Vesna doista odlazi na europsko natjecanje - Čestitam! Jako mi je drago da ćemo vas opet slušati na Eurosongu.

- Lijepo je biti doma! - izjavila je Vesna nedavno, kada se iz Njemačke vratila u rodnu Požegu, u kojoj je tijekom godina stvorila puno predivnih uspomena. Njezin nastup sa Dore u trajanju od 10 minuta poslušajte na >>> YouTube Vesna Dora 2021

bottom of page