top of page

GLAMPING NASELJE TERMI TUHELJ

Odmor u skladu s prirodom - što kažu posjetitelji?

Terme Tuhelj otvorile su ovoga ljeta svoj novi glamping resort Glamping Village u koje su uložili čak 3 milijuna eura. Novi Glamping Village tako nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu, a investicija je realizirana u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroither.


Resort je inače nadogradnja na kamp Vita, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, a svi sadržaji kampa i Termi Tuhelj na raspolaganju su i gostima Glamping Villagea.

Kućice u kojima gosti mogu boraviti dizajnirane su tako da ističu lokalnu zagrosku kulturu i turizam, pa je svaka kućica dobila ime poznate zagorske lokacije. Posjetitelji dobivaju preporuke koje znamenitosti u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti, a posebno zanimljiv je doručak. Sevira se u košari, koju svaki gost po vlastitom odabiru dobiva u glamping kućicu.

- Prekrasno izgleda. Jako lijepo! Doći ćemo pogledati kućice! Mi sad idemo u Tuhelj. Lijepo naselje - komentari su ljubitelji glampinga, dok o cjelovitoj ponudi Termi Tuhelj ljudi imaju ovakva iskustva - Sve super: gostoprimstvo i ljubaznost osoblja, hrana (večera i doručak), unutarnji bazeni i vodena igrališta za djecu, 6 različitih sauna + hladni bazen! Čak su nam i poslali kupaći kostim, slučajno ostavili iza sebe - nivo usluge nećete naći svugdje. Sve u svemu, veliko iskustvo kao i obično u Termama Tuhelj. Organizirano i profesionalno! Čiste sobe i odličan moderan objekt. Odlično mjesto za opustit se. Dosta sadržaja.


Podsjetimo, Terme Tuhelj lani su imale 10 milijuna eura prihoda i ostvarenih 136.000 noćenja, što ih čini među vodećom turističkom destinacijom u zemlji >>> Glamping Terme Tuhelj terme tuhelj glamping, gossip promocija, gossip reklama, terme tuhelj glamping

bottom of page