top of page

GIBONNI ODUŠEVIO IZGLEDOM - NIJE OSTARIO NI DANA

U društvu pjevača Marka Kutlića

- Lažu fotografije, nadam se da ne i ova. Uvijek savršeni Gibo i jedan nasmijani ja. Izgleda da čovjek ne zna pogriješit. Posebno mi je drago da sam bio na ovoj promociji. Čak i kad sam posumnjao zbog svog površnog slušanja čovjek me ponovo naučio i obogatio kao i do sad u životu koji sam proveo slušajući i pjevajući njegove pjesme, taj savršeni spoj priče i muzike, Gibina remek djela. Gibo ti si otac! - poručio je pjevač Marko Kutlić svom kolegi, poznatom glazbeniku i kantautori Gibboniju, koji u svojoj 53.-oj godini života izgleda jednako mladoliko kao i pred 15 godina

Uz zajedničku fotografiju, Marko je objavio i posebnu posvetu, koju mu je Gibonni napisao - Sine, drži se, dobar si i samo napred. Gibonni.


- Kakva fotka - komentirao je TV voditelj Dalibor Petko, dok su brojni fanovi dodali - Sličan se sličnom raduje, posebni obojica...Gibo legenda kakve nema! Predivna fotka! Gibo zaslužuje knjigu sa svojim stihovima,jer to nisu samo stihovi. To je nešto puno više. Marko na dobrom si putu. Gibo je legenda. Predivna fotka od moja dva omiljena pjevača.

Marko Kutlić iza sebe već ima godine glazbenog staža, a njegove pjesme Samo nek ona sretna je i Usne tvoje preslušane su milijunima puta.

bottom of page