1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

GEORGE CLOONEY OVAKO DIJELI MILIJUNE DOLARA

Odlučio ne štedjeti

Prije nego što je postao bogat i slavan, danas 59-godišnji glumac George Clooney, spavao je na kaučevima kod prijatelja i uglavnom bio švorc. Trudom ali i prirodnim talentom, George je uspio dobiti priliku na filmu i začas, našao se u uspješnicama poput Oceanovih 12.


Danas navodno ima više od 500 milijuna dolara netto vrijednosti, a u sretnom je braku sa odvjetnicom Amal, s kojom je dobio i blizance, 3-godišnje Alexandra i Ellu. U nedavnom intervjuu otkrio je i kako je i zašto čak 14 svojih prijatelja 'nagradio' sa milijunom dolara.

- U to sam vrijeme bio samac koji je stario i nije mislio da će se na kraju oženiti i imati vlastitu obitelj. Ono što imam su ti momci koji su mi, u periodu od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način. Pomislio sam - spavao sam na njihovim kaučevima kad sam bio švorc, pozajmili su mi novac kad ga nisam imao i omogli su mi kad mi je bilo potrebno tokom godina. Zašto im to ne vratiti? I onda sam im pomogao. Svi smo dobri prijatelji - izjavio je, prenosi Alo


Novac im je donio u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao kod sebe, a otkrio je i kako je to bilo točno godinu dana prije nego što se oženio. Kada su ga drugi bogati prijatelji pitali zašto bi tako nešto učinio, njegov odgovor bio je kratak i jasan - Pa zašto ne bih, glupani? - odgovorio je, navodno.