top of page

GEORGE CLOONEY OVAKO DIJELI MILIJUNE DOLARA

Odlučio ne štedjeti

Prije nego što je postao bogat i slavan, danas 59-godišnji glumac George Clooney, spavao je na kaučevima kod prijatelja i uglavnom bio švorc. Trudom ali i prirodnim talentom, George je uspio dobiti priliku na filmu i začas, našao se u uspješnicama poput Oceanovih 12.


Danas navodno ima više od 500 milijuna dolara netto vrijednosti, a u sretnom je braku sa odvjetnicom Amal, s kojom je dobio i blizance, 3-godišnje Alexandra i Ellu. U nedavnom intervjuu otkrio je i kako je i zašto čak 14 svojih prijatelja 'nagradio' sa milijunom dolara.

- U to sam vrijeme bio samac koji je stario i nije mislio da će se na kraju oženiti i imati vlastitu obitelj. Ono što imam su ti momci koji su mi, u periodu od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način. Pomislio sam - spavao sam na njihovim kaučevima kad sam bio švorc, pozajmili su mi novac kad ga nisam imao i omogli su mi kad mi je bilo potrebno tokom godina. Zašto im to ne vratiti? I onda sam im pomogao. Svi smo dobri prijatelji - izjavio je, prenosi Alo


Novac im je donio u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao kod sebe, a otkrio je i kako je to bilo točno godinu dana prije nego što se oženio. Kada su ga drugi bogati prijatelji pitali zašto bi tako nešto učinio, njegov odgovor bio je kratak i jasan - Pa zašto ne bih, glupani? - odgovorio je, navodno.


bottom of page