top of page

GENOX DEZINFEKCIJSKE MARAMICE NAJTRAŽENIJI POST PANDEMIJSKI PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE

Hrvatska inovacija

U privikavanju na novu situaciju i post pandemijski način života, dezinfekcija ruku i površina i dalje će nam ostati visoko prioritetna. Naučili smo živjeti sa čestim dezinficiranjem prostora oko sebe, a velik broj ljudi još će godinama svakodnevno dezinficirati ruke tijekom boravka na javnim mjestima. Upravo u trenutku kada su nam dezinficijensi bili najpotrebniji, tvrtke Genox i TLK Ekologija sa svojom su paletom proizvoda Genox napravili iskorak i pokazali da hrvatsko znanje i hrvatska inovacija mogu postići veliki uspjeh.


Supružnici Marijana Ćiško i Antonio Čulina još su pred 15 godina u svojoj obiteljskoj tvrtci u Velikoj Gorici započeli razvoj i proizvodnju jedinstvenog ekološkog dezinficijensa Genox koji ubija viruse i bakterije, a ne sadrži alkohol. Marijana, inženjerka molekularne biologije, osmislila je jedinstvenu aquagen tehnologiju koja iskorištava prirodna svojstva vode u aktiviranom ionskom stanju pa ih ljudsko tijelo doživljava kao tvari koje su nalik onima koja proizvode bijela krvna zrnca. Genox je tako prvi hrvatski dezinficijens koji doslovce oponaša ljudski imuni sistem i snažno se bori protiv svih poznatih bakterija, virusa, gljivica, plijesni i spora. Najbolje od svega je što pomoću Genox proizvoda možete u trenu dezinficirati i sterilizirati dječje igračke, pribor i brojne površine u kući i uredu, te ukloniti neugodne mirise. Genox dezinficijens obogatit će zrak kisikom, olakšati disanje i djelovati antialergijski, dok u njemu ne postoje agresivni kemijski spojevi zbog kojeg bi ga trebalo ispirati. Upotrebljava se bez zaštitne opreme, a primjenjiv je i na životinjama i biljkama.

Iako im je u početku bilo jako teško probiti se na domaćem tržištu, sve se promijenilo nakon što su se mnogi uvjerili u rezultate testiranja. Uz dezinficijens, TLK Ekologija danas proizvodi i deterdžente za čišćenje površina, sredstva protiv kamenca, ekokološko sredstvo za dezinfekciju bazenske vode, Genox Agro za rast i zdravlje biljaka, Zuzex za čišćenje staklenih i glatkih površina, Pet professional proizvode za dezinfekciju i brigu oko kože kućnih ljubimaca, kao i cijelu liniju Professional dezinficijensa za proizvodne pogone, prehrambene tvrtke i bolnice.

Jedan od trenutno najtraženijih proizvoda, kod kojeg mnogi primjećuju visoku praktičnu svrhu, su i Genox dezinfekcijske maramice XXL, koje sadrže čak 400 vlažnih maramica u roli. - Maramice su natopljene 100% biorazgradivim dezinficijensom, pH neutralne i ne sadrže otrovne tvari, a ubijaju bakterije, viruse, gljivice, plijesni i spore. Ove nježne i mekane maramice u extra large pakiranju možete nabaviti u Metrou i Kauflandu, a također i na webshopu našeg partnera Versus Solutions. Njihova velika prednost je i što u sebi nemaju alkohola, zbog čega smo ponosni nositelji HALAL i KOŠER certifikata za koje smo se pripremali čak 2 godine. Mogu ih koristiti sve dobne skupine, a posebice djeca i osobe sa osjetljivom kožom - otkriva inženjerka Marijana

Genox dezinfekcijske maramice dolaze u dva oblika - u spremniku sa otvorom za pojedinačno izvlačenje maramica koji sadrži 400 dezinfekcijskih maramica u roli. Jednostavan je za korištenje prilikom dezinfekcije stolova i površina u javnim i privatnim ustanovama, za dezinfekciju tijela/kože štićenika u domovima za starije i nemoćne, za dezinfekciju gastro pultova u trgovinama, prilikom čišćenja sanitarnih i uredski prostora te uredskog pribora. Posebno je pogodan za osobe sa osjetljivom kožom iz razloga što ne sadrži alkohol, te ne iritira kožu.


Druga varijanta je Genox professional dezinfekcijski rupčić, pojedinačno pakiran, premium kakvoće i mekoće, posebnog osjećaja svježine i nježnosti na koži. Prigodan za sve situacije, od poslovnih sastanaka i putovanja, do brisanja dječjih ruku nakon igre u parku. Genox professional dezinficijens je ekološki, neotrovni i 100% biorazgradivi dezinficijens širokog spektra djelovanja. Ne sadrži alkohol, niti opasne kemikalije, ne sadrži otrovne tvari, ne nagriza i ne isušuje kožu, ph je neutralan, a nije zapaljiv, eksplozivan ni nadražujuć.

Odlika Genox dezinficijensa kao i dezinfekcijskih maramica je i iznimna pogodnost za sve dobne skupine, posebno djecu i osobe sa osjetljivom kožom. Nema rizika po zdravlje i sigurnost, nije potrebna zaštitna oprema prilikom korištenja, a proizvodi neće nadražiti oči ili kožu. Neotrovni su pri udisanju, za oči, za kožu i za organizam, te ne postoji vremensko ograničenje izloženosti dezinficijensu.


- Eco frendly super proizvodi. Top proizvodi. Jednostavno najbolji! Odličan proizvod!! Izuzetno sam zadovoljna za upotrebu u domaćinstvu. Sve rječi pohvale! Proizvod o kakvom smo kao uzgajivači sanjali, također u kućnoj upotrebi ga već dugo koristim sa zadovoljstvom. Jednostavno se upotrebljava i ugodna je mirisa! Pozdravljam Genox svim srcem - samo su neki od komentara brojnih zadovoljnih kupaca.


A želite li doznati više o stabilnosti, neotrovnosti, sastavu i testiranjima proizvoda Genox, svratite na genox.hr. Imajte na umu da su ti proizvodi, nastali u potpunosti u Hrvatskoj, oni koje sa povjerenjem možete koristiti čitav život, i znati da u vaš dom i ured neće donijeti nijednu štetnu kemikaliju.

Genox korisnici

bottom of page