top of page

GDJE SU DANAS ZVIJEZDE DINASTIJE?

Ovako Alexis i Krystle izgledaju 39 godina kasnije

Serija Dinastija počela se prikazivati 1981.godine, pa sve do '89.-te, kada je snimljena posljednja epizoda. Domaćim gledateljima najviše se u sjećanje urezala 'zločesta' Alexis i dobroćudna Krystle, koje su uvijek imale međusobne rasprave.


Glumica Linda Evans, koja je utjelovila Krystle Carrington, danas ima 77 godina i dalje snima filmove i serije. Za ovu godinu najavila je novi film Labudova pjesma, u kojem će biti jedna od glavnih glumica.

Ovako je izgledala na vrhuncu karijere...

A ovako izgleda danas

Njezina suparnica u seriji, Joan Collins ili Alexix, izgleda fantastično za svoje godine. Navršila je 87, i dalje redovito vježba, izbjegava junk food i živi zdrav život. Udavala se pet puta, a zadnjih 18 godine je u braku sa 32 godine mlađim Percyjem Gibsonom.

Heather Locklear, koja je u Dinastiji glumila Sammy Jo Dean Carrington, danas izgleda jednako atraktivno kao i pred 30 godina. Pored svoje odrasle kćeri izgleda kao da joj je sestra

A ako se pitate kako izgledaju ostali nekad popularni likovi, ne propustite pogledati novi uradak TV voditelja Dalibora Petka, koji je upregnuo čitavu obitelj i mamine prijateljice, kako bih ih sve pretvorio u Dinastiju

- Mater Alexis i Ćaća Blake su SVE . Ovaj put tata je odnio pobjedu. joooooj sto se nasmija. Vriiištiiiim...Isuse,to smo gledali i komentirali dok smo bili djeca. Tvoje objave stavljaju osmijeh na lice. Haha jesi opičen. Ma daj...i tata je napokon tu. Svaki put mi izmamite osmjeh na lice. Zavidim vam! Ajmeeee ovo je stvarno vrh. Ja ću se raniti. Pre pre pre predobri - komentari su brojnih Petkovih fanova.

dinastija glumci danas, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page