top of page

GDJE SE MOŽE DONIRATI ZA UNESREĆENE IZ UKRAJINE

Svatko može uplatiti već od 5 eura, svaki cent čini razliku

Lijepa Ruskinja Irina Shayk, koja već godinama živi i radi u Americi gdje je dobila i kćer sa glumcem Bradleyjem Cooperom, oglasila se na nedavno započeti rat u Ukrajini i pozvala na mir - Ne ratu. Donirat ću UNICEF i Crveni križ Ukrajine. Molim provjerite inkove za donacije i resurse, dajte što možete. Molimo se za mir. Manekenki ovih dana nije lako, a doznajemo kako je cijela situacija jako urujava.


Osim Irine, donacije će uplatiti i brojni drugi poznati, između ostalih Blake Lively, Ryan Reynolds, Angelina Jolie, Madonna, Kim Kardashian i brojni drugi, a ako i sami želite pomoći financijski i to već sa 30-ak kuna, možete to napraviti uplatom na račune Crvenog križa u Ukrajini >> donate.redcrossredcrescent.org/ua a također i Narodnoj banci Ukrajine na >> bank.gov.ua/dopomogi

- UNHCR procjenjuje da bi moglo biti i do 4 milijuna ljudi koji bježe preko granica Ukrajine, ako situacija dalje eskalira. Od ključne je važnosti da zemlje primateljice nastave primati sve one koji bježe od sukoba i nesigurnosti - poručila je humanitarka, glumica Angelina Jolie.

bottom of page