top of page

GARDEN TRGOVINA ZDRAVE HRANE

S Garden polica u tvoj dom, samo najkvalitetniji organski proizvodi

- Garden je mjesto gdje ćete pronaći mnoštvo zdravih i kvalitetnih namirnica za sebe i svoju obitelj. Nemam nikakvih primjedbi - nastavite tako i dalje. Trgovina s velikim izborom zdravih namirnica, to je uglavnom pozitivno, osim kad ja biram neodlučno vrstu šećera. Brza dostava, ugodna komunikacija, moje preporuke! Danas je važnije no ikada jesti zdravo, kvalitetno i domaće. A Garden se trudi svim srcem, ne samo proizvodima, nego i savjetima i ljubaznošću djelatnika! Kupujem u Garden trgovini - Maksimirska od kad su tu. Osoblje stručno i ljubazno za preporučiti svakome tko se želi hraniti zdravo! Sve pohvale za djelatnice u Rijeci simpatične, kulturne, uslužne i drage. Veliki izbor proizvoda po prisupačnim cijenama. Presretan sam sto u Gardenu možete pronaći i asortiman superhrane (maslac od badema) - komentari su brojnih kupaca Garden trgovina zdrave hrane.

S 11 godina iskustva, Garden je sinonim kvalitetne organske prehrane u Hrvatskoj. Gardenov tim se sastoji od eksperata na temu organske proizvodnje, s jednom misijom: donijeti na svaki hrvatski stol eko proizvode najviše kvalitete po cijenama pristupačnim svima. Njihovi eko proizvodi posjeduju ekološki certifikat koji jamči organsko podrijetlo, uključujući i njihove vlastite Garden i Superhrana robne marke u kojima možete naći jednako visoku kvalitetu po najnižim cijenama u Hrvatskoj.

ORGANSKI, PRIRODNO I ZDRAVO

- Jesi li ikada čuli za izreku “Ono smo što jedemo”? Mi jesmo, stoga želimo s vama podijeliti naše znanje i trud. Ima nas u skladištu, trgovinama, uredu, vozilima, ukratko trudimo se da dostavimo i prezentiramo najbolje proizvode uz najbolju moguću cijenu. Nekad smo više uspješni, nekad manje, ali se nećemo prestati truditi. Način na koji se mi hranimo i odnosimo prema prirodi želimo podijeliti s vama, jer nam je vaše zdravlje i zdravlje planete bitno - poručuju iz Gardena i dodaju da svima nudie i najbolje i najsvježije originalne Garden recepte ravno iz pećnice.


Zanimljiva jela i nove recepte u kojima možete uživati svakodnevno, potražite na garden.hr/recepti i uživajte u kombiniranju brojnih slatkih, slanih i ljutih okusa. Pronađite jela za baš sve prigode i iskoristite savjete Garden kuhara, koji će vas pretvoriti u vrhunskog chefa zdrave hrane!ve


hrane, gossip iesti

bottom of page