top of page

FRANKA POKAZALA VITKU LINIJU NAKON PORODA

Po nagradu Cesarica Franka Batelić došla je sređena i sa velikim osmjehom

Na dodjeli glazbenih nagrada Cesarica, pjevačica Franka Batelić osvojila je onu najvažniju, za hit godine. Tom je prilikom i izvela hit Dok sanjaš, za koji su glasali tisuće njenih fanova.


Dok se penjala na binu i ponosno preuzimala nagradu, Franka je pokazala kako je ni mjesec dana od poroda vratila liniju. Na njoj se nisu vidjeli tragovi umora od nespavanja, a u zahvali je spomenula kako jako cijeni baka-servis. Trbušćić je sakrila sakoom sa volanima u predjelu struka, a na svoju kratku kosu stavila je dugački konjski rep.

- Inače ne izgledam doma ovako, hvala mom beauty timu - rekla je okupljenima uživo i svima pred malim ekranima.


Podsjetimo, malog dječaka Viktora Franka je rodila početkom siječnja, a pred izlazak iz Petrove bolnice pokazala je kako izgledaju njih troje - Viktor, mama i tata su domaaaaaa. Sad tek kreće ludiloooo! Hvala svim doktorima, sestrama i kompletnom osoblju Petrove bolnice. Uz takvu ekipu svaki oporavak je lakši! I još jednom hvala svima vama na željama i čestitkama. ekskluziva, slavne žene, story vijesti, najnovije showbiz vijesti, poznati, showbiz vijesti, tabloidi, tračevi, franka batelić, vedran ćorluka

Bình luận


bottom of page