top of page

FRANKA BATELIĆ NA NAJSRETNIJEM MJESTU NA SVIJETU

A društvo joj pravi Gilberto

Popularna i zgodna Franka Batelić vrlo je aktivna tijekom ljeta, pa je tako imala niz nastupa na Jadranu, kao i pojavljivanja u Beogradu. - Jedna stvarno topla dobrodošlica natrag u Beograd na +51671551 stupnjeva. Vodite me natrag na more! - izjavila je nedavno, 'kuhajući' se u velikom gradu.

Franka je nakon dugogodišnje stanke od pjevanja, udaje za Vedrana Ćorluku i rođenja sina Viktora, u pjevanju aktivnija više no ikada pa se čini da ne prestaje izbacivati hitove. No, tijekom 16 sati snimanja spotova, umor napravi što Franka zna iskoristiti u svoju korist - Mali napich na setu je must - komentirala je za kratko spavanje u fotelji i dodala - Preživjet ću, nova glazba i video.

No, nakon puno rada, Franka zna kako napuniti baterije i najbolje iskoristiti slobodne trenutke. - Samo ja i moje najsretnije mjesto na Zemlji. Dom je tamo gdje udaraju valovi. Punim baterije, odmaram mozak, sunce, sol i more i naravno Gilberto Gil, koji mi radi društvo - javila se iz rodnog Rabca u Istri, gdje se opustila slušajući pjesme tog brazilskog gitarista i pjevača.

bottom of page