top of page

FRAJERI IZ POPULARNOG BENDA IMAJU NOVI LJETNI HIT

Pjesma Ne zaboravi pravi je ljetni hit, a spot je sniman nedaleko Stare Baške

foto Matija Škalić

Brojne obožavateljice mjesecima su pisale bendu Ljubavnici kako čekaju novu pjesmu, a sada je napokon stigao i taj trenutak. ''Ne zaboravi me'' novi je ljetni hit ovog domaćeg benda koji se može pohvaliti time da im je svaka pjesma među najslušanijima u Hrvatskoj, ali i trendingom na YouTube-u što malo kome pođe za rukom.

Dečki su otišli do Krka kako bi snimili spot za novu pjesmu, a kao kulisa im je poslužila plaža Oprna nedaleko Stare Baške. Plaža inače nije lako dostupna i do nje se može tek kozjim putevima, a dečki su taj put prošli čak četiri puta jer su morali nositi rekvizite i agregat, kako bi imali struje.

Spot se snimao od 22 sata pa sve do dugo u noć, a već u 5 sati ujutro krenulo se sa snimanjem jutarnjih kadrova. Popularni Ljubavnici tako su dva dana proveli na našem najvećem otoku te odabrali jednu od najljepših hrvatskih plaža koja je ovu pjesmu učinila još atraktivnijom. No to nije sve. Dečki iz benda dio su spota snimali bez majica pa će tako njihove obožavateljice ovoga puta vidjeti kako izgledaju u kupaćima.

Svoju novu pjesmu LJubavnici će izvesti i na CMC festivalu, koji će se u rujnu održati u Vodicama. Za tekst i glazbu zaslužan je vokal grupe, Mario Regelja, produkciju potpisuje Luka Kovačić, a spot je režirao Matija Škalić. Svi koji vole Ljubavnike uskoro ih mogu očekivati u Varaždinu, Čakovcu, Novom Marofu, Đurđevcu, Jamnici.


Novu pjesmu poslušajte na >>> You Tube Ne zaboravi me

Comments


bottom of page