top of page

FOTO SPEKTAKLI - STOTINE GLUMICA NA DODJELI ZLATNIH GLOBUSA

Sve više poznatih žena pomno bira što će obući za dodjelu nagrada Zlatni Globus

Prestižna filmska nagrada Zlatni Globus i ove je godine održana u Kaliforniji na Beverly Hillsu, i to po 77.put. Zlatne su kipiće osvojili Renee Zellweger, Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Patricia Arquette, Michelle Williams i Russell Crowe te mnogi drugi, dok su zvijezde poput Jennifer Lopez, Helen Mirren, Meryl Streep, Michaela Douglasa, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Leonarda DiCaprija, Scarlett Johansson i Antonio Banderas ovoga puta ostale bez nagrada.


Sandra Bullock odabrala je haljinu koja je naprijed bila kraća a iza duža, Scarlett Johansson bila je predivna u uskoj crvenoj haljini sa dugačkim 'repom', pjevačica i glumica Jennifer Lopez iznenadila je bijelo-zlatnom haljinom na kojoj su naprijed stavljene dvije ogromne mašne, pjevačica Taylor Swift obukla je cvjetnu haljinu, poznata indijska glumica Priyanka Chopra pojavila se u uskoj ružičastoj haljini, dok je Gwyneth Paltrow nosila tilastu haljinu sa prozirnim dijelovima.

Bez obzira na kranji rezultat, brojne su se zvijezde pomno spremile za ovaj važni događaj u svijetu filma te zahvalile na prestižim nominacijama. Haljine glumica bile su raznolike, pa se na crvenom tepihu moglo vidjeti i crni i šarenih i prozirnih i vrlo neobičnih kombinacija.


Glumice Kirsten Dunst, Blake Lively i Dakota Johnson te pjevačica Lady Gaga, odlučile su se za sigurnu crnu varijantu. Jedino se Blake odvažila dodati sjajne detalje na rubove džepova i oko dekoltea.

Pjevačica Beyonce je sa suprugom Jay-Z-jem stigla obučena u usku crno-zlatnu haljinu, na kojoj se posebno isticao njezin dekolte.

Charlize Theron obukla je neobičnu zelenu haljinu, koja je na desnoj strani bila pretvorena u crni korzet

Dok je Renée Zellweger pokazala nevjerojatno izvježbano tijelo u uskoj svjetlo plavoj haljini otvorenih leđa.

Najzabavniji video sa zlatnim kipićem u ruci, snimila je TV voditeljica Ellen DeGeneres, poznata kao jedna od najopuštenijih i najduhovitijih javnih osoba.

tabloid rtl, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti, zlatni globus 2020, zlatni globus, gossip vijesti, story magazin, poznati, spektakli, ekskluziva

bottom of page