top of page

FORUM ZAGREB SPREMAN ZA NOVU SEZONU DOGAĐANJA

Uvode i hibridna događanja

- Zbog poštivanja propisanih mjera, naše dvorane su se tome prilagodile i promijenile su svoj izgled! Novi izgled dvorana je donio i nove kapacitete dvorana kako bi se osigurao propisan razmak među ljudima i spremne su za sve vaše želje i potrebe - poručili su iz kongresnog centra FORUM Zagreb


Uz svoju uobičajenu ponudu, Forum Zagreb ide u korak s trendovima i u svoju ponudu uvodi mogućnost održavanja hibridnih događanja. Ograničenja putovanja i briga o javnom zdravlju doveli su do opsežnog otkazivanja događanja kao i do prelaska na digitalni oblik istog. Najveći benefit ovakve vrste događanja je veći globalni doseg publike i mogućnost da publika bude dio događanja iz bilo kojeg dijela svijeta. Također, manji su troškovi organizacije, no bitno je da je sve dobro i kvalitetno tehnički pripremljeno kako bi se sve održalo bez poteškoća.

Forum Zagreb uložio je u svu potrebnu opremu i prenamijenio neke svoje dvorane upravo u tu svrhu, dok se njihovo osoblje svakodnevno educira o svim novim promjenama i trendovima. Još od prvih slučajeva virusa u Hrvatskoj, poduzeli su sve mjere razvijene u savjetovanju s globalnim i lokalnim javnim zdravstvenim tijelima kako bi još više poboljšali svoje protokole za čišćenje i higijenu: stalna dezinfekcija i provjetravanje, dostupnost sredstava za dezinfekciju ruku u svim prostorijama, kampanja osvještavanja njihovih kolega i gostiju o higijenskim i preventivnim mjerama, korištenje maski i rukavica te socijalno distanciranje u cijelom centru.


Sve je spremno za novo normalno >>> forumzagreb.net

kongresni centar forum zagreb green gold, forum zagreb kongresni centar, gossip reklama

bottom of page