top of page

FINALISTICA SHOWA GOSPODIN SAVRŠENI NAPRAVILA SAVRŠENI MAKEOVER

Stigla je direktno iz Italije i posjetila brojne domaće beauty stručnjake

celebrity makeover
foto Abeceda ljepote

Prekrasnu Karolinu Ljiljak, finalisticu showa Gospodin savršeni pozvali smo da ravno iz Italije dođe u emisiju Celebrity makeover! Divnoj mladoj djevojci napravi smo dan zanimljivim i za pamćenje. Posjetili smo ordinaciju MM Medestetika i doktora Matiju Miletića zbog konzultacija oko buduće njege lica nakon ljeta, te lagano popunjavanje nazolabijalnih bora. Prekrasne naočale Karolina je birala u Tvornici naočala, i dobila ideju da razmisli o svom brendu naočala u suradnji sa Tvornicom naočala.

Kao i svaka prekrasna mlada žena, Karolina je uživala u posjeti modnom salonu Bariba. Svaka haljina stoji joj prekrasno i odabir najbolje ovaj puta bio je težak. Ono čime smo Karolinu iznenadili bio je posjet dentalnoj ordinaciji dr. Jasne Platužić. Svi se "bojimo zubara" ali kada uđete u ovu ordinaciju sav strah prestane. Osmijeh dr.Platužić je čaroban, uređeni zidovi i televizor daju poseban dojam opuštenosti. Osim Karoline u zubarsku stolicu sjela je i urednica emisije na estetsku korekciju zubiju.

Posjet restoranu bio je tek opuštanje prije odlaska u Veliku Mlaku gdje je u Frizerskom salonu Elvita, Karolina napravila pravi makeover. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u svojim omiljenim emisijama na malim ekranima ili službenom Youtube kanalu.


bottom of page