top of page

FASHION AND FRIENDS SAVRŠENA OUTLET SNIŽENJA

Haljine, majice, hlače i modni dodaci u koje smo se zaljubile

Online trgovina Fashion&Friends već je dugo vremena jedno od naših omiljenih modnih stajališta, a posebice kada su cijene toliko fantastično dobre da ne možemo odoljeti ni jednom komadu odjeće!


Fashion&Friends trgovine okupljaju na jednome mjestu najpoznatije urbane svjetske modne brandove odjeće, obuće i modnih dodataka, pa tako na njihovim online i offline policama možete pronaći brandove kao što su Diesel, Calvin Klein, Guess, Premiata, Tommy Hilfiger, Replay, Liu Jo, Liu Jo Uomo, Manila Grace, UGG, Gaudi, Munich, Superdry, Mou i Inuikii.


- Specifičnost poslovanja Fashion Companyja jest spoj svega što čini trend, stil i stav - od odjevnih proizvoda, obuće i modnih dodataka, maloprodaje na najvišem nivou i premium lokacija - poručuju iz Fashion&Friends i dodaju - Naša misija je omogućiti potrošačima da kroz brandove koje zastupamo izraze svoj osobni stil, da se prilikom posjete našim trgovinama ispune pozitivnom energijom te da svaki kontakt s nama dožive kao ugodno iskustvo.


Haljine, majice, hlače, torbe i modni dodaci u koje smo se zaljubile pregledajte u fotogaleriji niže i svakako pronađite barem jedan novi komad za sebe >>> fashionandfriends.com/hr/sale/outlet


bottom of page