top of page

FARMAKOL PROIZVODI DONOSE REVOLUCIJU U POBOLJŠANJU ZDRAVLJA

Za visoko djelotvorne pripravke za djecu i odrasle zaslužni su 'leteći farmaceuti'

Od davnina je apiterapija ili metoda liječenja i poboljšanja zdravlja pčelinjim proizvodima, na glasu kao jedna od najučinkovitijih. Izuzetna vrijednost pčela, koje često nazivaju i 'letećim farmaceutima', itekako je primjenjiva kada osjetite grlobolju, pad imuniteta, iscrpljenost i opću slabost organizma. Tvrtka PIP sa svojom linijom proizvoda FARMAKOL doista donosi revoluciju na domaće tržište i uvelike pomaže poboljšanju zdravlja, kako za odrasle tako i za one najmlađe.

- Proizvodi iz programa Apiterapija dolaze u različitim farmaceutskim oblicima, kao što su medne mješavine, tinkture, pastile, kapsule, kreme, masti i sirupi. Apiterapija naravno nije alternativa konvencionalnoj medicini, već joj je komplementarna i s njome se nadopunjuje, no pčelinji proizvodi: med, propolis, matična mliječ, pelud, vosak i pčelinji otrov, uz ekstrakte ljekovitog bilja, doista pomažu u prevenciji i liječenju bolesti, a posljednjih godina i suvremena medicina pridaje im sve veću pozornost - poručuju iz PIP-a.

PROPOLIS, prirodni antibiotik

Propolis se u liječenju koristi od najstarijih vremena, a brojna znanstvena istraživanja potvrdila su da ta smjesa biljnih smola, balzama, eteričnih ulja, minerala, enzima, voska, flavona i flavonoida ima širok spektar antimikrobnog djelovanja. Istodobno, posebno je izraženo njegovo antivirusno, antibakterijsko i antigljivično djelovanje. Mnogobrojna ljekovita svojstva propolisa, osobito njegov potencijal u antimetastatskom i antitumorskom djelovanju, potvrđuju stav mnogih istraživača da je propolis lijek 21. stoljeća.

MATIČNA MLIJEČ, prirodni biostimulator i antioksidans

Matična mliječ doista ima posebno djelovanje na organizam, a dokazano ublažava uznemirenost i nesanicu, poboljšava raspoloženje, pamćenje i tjelesnu izdržljivost. U sebi sadrži vitamine B-kompleksa, A, C, D i E, velik udio aminokiselina, esencijalne masne kiseline, minerale, antibiotske supstance i hormone, a također sadrži acetilkolin - spoj odgovoran za prijenos živčanih podražaja i razvoj mozga, kolagen koji pomaže u održavanju mladenačkog izgleda, te gamaglobulin koji jača imunitet.

Dobro je znati

Med, osim što je ukusna hrana, kao gust i viskozan proizvod pčela medarica djeluje baktericidno - suzbija bakterije i sprječava njihov rast! U sebi ima više od 180 različitih tvari sastavni su dio meda: organske kiseline, vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B9, minerali, enzimi, vosak, peludna zrnca i eterična ulja. Med poboljšava metabolizam i rad svih organa, jača otpornost organizma, čisti krv od toksina, potiče čišćenje organizma i djeluje umirujuće.

Linija Farmakol svojim je brojnim proizvodima oduševila tisuće Hrvata, koji osim ljekovitih tekućih pripravaka, uživaju i u njihovoj inovativnoj prirodnoj kozmetici.

- Djeluju i jedino PIP proizvodima vjerujem jer me do sada nisu razočarali...Svi proizvodi Pipa zaslužuju 5 zvijezdica, preporuka svima...Unimast bih preporučila svima koji planiraju skijanje ili sanjkanje. Sve pohvale za BRONHOPIP. Dijete 20mj noćima se davi u kašlju. Nakon 3x u 24h što je popio sirup iskašljava, mirno spava i iz nosa izlazi gusti zeleni šlajm. Svaka čast PIP opet ste nas sa svojim sirupima spasili. Cijena pristupačna također. Hvala...Bronhobalm namažemo na prsa i osjeti se lakše disati. Nakon Laringopipa stvarno staje kašalj, preporučujem i roditeljima i maloj djeci - samo su neki od brojnih komentara zadovoljnih kupaca.

Odlične akcije i popuste, najavu novih proizvoda i brojne koriste savjete stručnjaka u svakom trenutku možete pronaći na farmakol.hr. Na Farmakol stranicama proizvode možete naručiti i sigurnom kupnjom online, a također dobiti besplatnu dostavu. Treba li vam privatni savjet za vas ili vaše dijete oko sastava i djelovanja samih proizvoda, nazovite broj 01 55 03 081 od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati, i ljubazni djelatnici pomoći će vam maksimalno.



bottom of page