top of page

FANI STIPKOVIĆ OPROSTILA SE OD NAJDRAŽE MEZIMICE

Ne može opisati bol koju osjeća

- SAURI. 17.08.2006-22.04.2022⁣. Hvala ti ljubavi malena na svakom trenutku koji si mi poklonila. Ne mogu opisati riječima sve sto smo prosle nas dvije, to znamo samo ti i ja, kao što ne mogu opisati bol koju osjećam bez tebe. Ti si dio mene zauvijek. Koračale smo zajedno kroz sve. Bila si Moje svijetlo u svakom danu, moje veselje u svakoj tuzi, moj oslonac u svakom izazovu - poručila je svojoj uginuloj kujici TV voditeljica Fani Stipković (39) i dodala kako bez nje ne bi nikada izdržala ostanak u Madridu

- Ali u tebi, mojoj najboljoj prijateljici, bebi, obitelji, društvu, imala sam sve i kad nisam imala ništa. Ne znam čime sam zaslužila jednu curicu toliko savršenu, ali znam da sam vječno zahvalna na svakom trenutku koji si mi poklonila. Hvala ti što si me uvijek čuvala i što si zauvijek moja sjena. Volim te beskrajno i van svake dimenzije - otkrila je puna emocija.

- Ljubavi moja jako mi je žao - pokušala je Fani utješiti prijateljica Tatjana Dragović. - O srce malo… lijep i dug zivot je imala, to je najbitnije, a ti se drži ljube sad kako možeš, uf žao mi je - poručila joj je Ecija Ivušić. - O mico mala… pa prekjuče smo pričale o njoj. Ne vjerujem da se to dogodilo - rekla je Nikolina Pišek. - Naša Sauri je imala prekrasnu misiju, koju je ispunila u potpunosti... ti si sada jaka i velika Fani koja je dobila i službeno svog anđela... budi jaka u svojoj boli, i znaj imala je prekrasan život uz tebe - dodao je Marko Grubnić. Poruke podrške uputili su joj i Matea Ibanez, Tarik Filipović, Iva Šarić te brojni fanovi.


I doista, Fani sada ima svog drugog anđela, partnera koji je nasmijava, veseli i štiti, svog dečka - španjolsku nogometnu legendu, Fernanda Hierroa (54), a njim u posljednje vrijeme objavljuje i sve više zajedničkih fotografija.

bottom of page