top of page

FANI ČAPALIJA ODUŠEVILA KARTICAMA KOJE SMO ZABORAVILI

Čuvate li ih i vi?

Fani Čapalija davne je 1993. postala miss Hrvatske, a mnogi su joj tada predviđali mega uspješnu manekensku karijeru i osvajanje modnih pista. Fani je zablistala i na izboru za najljepšu ženu svijeta, a dan danas se šali na svoj račun, da je ispred milijuna gledatelja odgovorila: It's ok.


Lijepa Dalmatinka i danas, u svojoj 46-oj godini života, izgleda poput modela i oduševi na svakom eventu na kojem se pojavi. A koje uspomene čuva iz svoje mladosti, otkrila nam je nedavno...

- Sjećate li se još telefonskih kartica? Ja svoju čuvam kao divnu uspomenu na neka stara vremena - poručila je svojim fanovima i dobila pregršt pozitivnih odgovora.


Fani inače voli podijeliti i druge uspomene, pa je prošle godine shareala stare fotografije sa modne revije, na kojoj su s njome odjeću nosile i Lejla Filipović, Renata Sopek, Antonija Šola, Tina Katanić i Maja Cvetković

Danas Fani živi u Splitu, gdje rado posjećuje prijateljicu i modni dizajnericu Anamariju Asanović, a također i uživa u svim benefitima grada uz more. - Naši treninzi u prirodi. Brinite o svome tijelu, to je jedino mjesto u kojem morate živjeti - poručila je čitateljima.


bottom of page