top of page

FALKENSTEINER DONIRA VIKEND ODMOR

Zadarski hotel daruje 200 vauchera djelatnicima zagrebačkih bolnica

Hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences - Falkensteiner resort Borik u Zadru i Falkensteiner resort Punta Skala nedaleko od Petrčana, darovat će ukupno 200 vauchera dvjema zagrebačkim bolnicama.


Zdravstveni radnici Kliničke bolnice ”Sveti Duh” te oni zaposleni u Klinici za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” svoje će vaučere tako moći iskoristiti čim to prilike dopuste i bude dozvoljeno putovati. Ukupno će moći iskoristiti dvije noći boravka za sebe i svoju obitelj.

- Liječnici i medicinske sestre, kao i ostalo osoblje u zdravstvenom sustavu, daju sve od sebe u situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije izazvane korona virusom. Smatramo kako će im, kada sve ovo prođe, odmor itekako dobro doći. Ovo je naš mali doprinos u vremenu kada nam je svima potrebna solidarnost - poručili su iz Falkensteinera, dok se prof. dr. sc. Mladen Bušić, ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh, zahvalio na donaciji - U ime naših djelatnika te djelatnika Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević mogu od srca zahvaliti na ovoj iznimnoj donaciji koju će oni sa zadovoljstvom iskoristiti čim završi naša zajednička borba protiv aktualne epidemije. falkensteiner hotel zadar, gossip promocija, gossip vijesti

Comments


bottom of page