1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

FALKENSTEINER DONIRA VIKEND ODMOR

Zadarski hotel daruje 200 vauchera djelatnicima zagrebačkih bolnica

Hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences - Falkensteiner resort Borik u Zadru i Falkensteiner resort Punta Skala nedaleko od Petrčana, darovat će ukupno 200 vauchera dvjema zagrebačkim bolnicama.


Zdravstveni radnici Kliničke bolnice ”Sveti Duh” te oni zaposleni u Klinici za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” svoje će vaučere tako moći iskoristiti čim to prilike dopuste i bude dozvoljeno putovati. Ukupno će moći iskoristiti dvije noći boravka za sebe i svoju obitelj.

- Liječnici i medicinske sestre, kao i ostalo osoblje u zdravstvenom sustavu, daju sve od sebe u situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije izazvane korona virusom. Smatramo kako će im, kada sve ovo prođe, odmor itekako dobro doći. Ovo je naš mali doprinos u vremenu kada nam je svima potrebna solidarnost - poručili su iz Falkensteinera, dok se prof. dr. sc. Mladen Bušić, ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh, zahvalio na donaciji - U ime naših djelatnika te djelatnika Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević mogu od srca zahvaliti na ovoj iznimnoj donaciji koju će oni sa zadovoljstvom iskoristiti čim završi naša zajednička borba protiv aktualne epidemije. falkensteiner hotel zadar, gossip promocija, gossip vijesti

>>> falkensteiner.com