top of page

EUROPSKI BRAND BYROKKO OSVOJIO INFLUENCERICE

Za najljepšu preplanulu put

ByRokko

Ljeto je pred vratima, a najljepšu preplanulu put sad konačno možete prepustiti stručnjacima! Europski brand ByRokko koji je sada dostupan na hrvatskom tržištu, upoznat će vas s novom razinom brončanosti i svojim proizvodima promijeniti vašu dosadašnju viziju uživanja u suncu.


Stvoreni bez dodavanja kemijskih sastojaka, ByRokko proizvodi sadrže samo najbolje prirodne sastojke koji hrane kožu. Osmišljeni za svaki tip kože, kreme i ulja obogaćena su ekskluzivnom Shine Brown™ formulom i slavnim mirisom koji vodi u tropski kraj. Dodaci za zdravu i preplanulu kožu u sezoni visokih temperatura osvajaju korisnice diljem Europe, a sada su se i domaće influencerice uvjerile u njihovu efikasnost.

ByRokko

Pretvoriti vlastitu kupaonicu u spa oazu ili terasu u daleki egzotični raj? S ByRokko proizvodima sve je moguće, a pogotovo onim najtraženijim diljem Europe. Shine Brown, vrhunska krema za jaču preplanulost najprodavaniji je proizvod iz palete proizvoda. Formula koja je poboljšana tijekom 2020. daje ekstremne rezultate tamnjenja, novu razinu hidratacije, njegu kože i bogat, taman sjaj. Savršeno djeluje što dokazuje i više od 500 tisuća zadovoljnih korisnika.

ByRokko

Ova omiljena krema vlaži kožu i omogućava joj da ostane svileno glatka i njegovana tijekom i nakon postupka tamnjenja. Savršena kombinacija potpuno prirodnih ulja postala je popularna i kod obožavatelja vrlo jake preplanulosti! Pažljivo su pomiješana samo najkvalitetnija ulja, što kremi omogućava brzo upijanje i još brže postizanje preplanulosti, a može se odabrati čak tri verzije kreme – Tropical Cream, Watermelon Cream ili Chocolate Cream.

ByRokko

Osnovni cilj branda jest podijeliti svoja iskustva i znanje u #tanningsmart te osigurati svima prekrasan, brončani i prirodni ten. Sada, ekskluzivno u BIPA poslovnicama, donose ljepotu blistavog tena u obliku ByRokko raskošnih i prirodnih proizvoda za tamnjenje.

Comentarios


bottom of page