top of page

ERGOBABY PREDSTAVIO VELIKU NOVOST ZA NAJUDOBNIJE TRENUTKE U VAŠEM DOMU - LEŽALJKU 3U1

Udobna ležaljka, umirujuća ljuljačka i zabavna dječja stolica - sve u jednom

Na hrvatsko tržište stigla je velika ergonomska novost iz svijeta dječje opreme - Ergobaby Home kategorija stvorena da pojednostavi živote roditelja čineći svaki trenutak izvan zagrljaja roditelja za mališana što udobnijim i mekšim. Prvi proizvod unutar nove Ergobaby Home kategorije je Evolve ležaljka 3u1 koja dolazi s velikom novosti u kategoriji ležaljki - ima odvojivi umetak za novorođenče za udobnost i podršku od prvog dana

Iako ležaljke nisu novi koncept i već postoje na tržištu, Ergobaby je uvidio priliku za još bolju podršku djeci i roditeljima. U razvoju Evolve ležaljke 3u1 napravili su promišljeno dizajnirani proizvod koji podržava mališane kroz svaku fazu odrastanja pružajući im maksimalnu udobnost i potporu. Kroz 9 mjeseci beba osjeti toplinu i udobnost unutar majčine utrobe. Nakon rođenja, maleni se teško navikavaju na sve vanjske podražaje i još uvijek im je potrebna blizina, zagrljaji i umirujući otkucaji majčinog srca. Istovremeno, Ergobaby razumije kako zajednički zagrljaji nisu mogući u svakom trenutku jer se dolaskom bebe vaša i naša svakodnevica mijenja, ali tu i dalje ostaju potrebe poput tuširanja, spremanja ručka, čišćenja i sl.

Roditelji djeci žele pružiti jednaku sigurnost i udobnost i kada djeca nisu u njihovim rukama i upravo je tu Ergobaby vidio priliku za proširenje kategorija. Važnost nove Evolve ležaljke 3u1 i njezine uloge u pravilnom razvoju djece leži u činjenici da su u njezinom razvoju sudjelovali pedijatri čime je potvrđeno kako je Evolve ležaljka potpuno siguran i zdrav proizvod za kralježnicu djeteta. Također, korištenje Evolve ležaljke od najranije dobi pomaže sprječavanju pojave sindroma zaležane glave, a najčešći razlog razvoja i pojave ovog sindroma je upravo mjesto na kojem beba leži i/ili spava.

Evolve ležaljka 3u1 raste s djetetom od rođenja do dječje dobi, odnosno od 2,5 kg do 13,2 kg. Zahvaljujući ergonomskom umetku za novorođenče koji je dizajniran u suradnji s pedijatrima, beba od prvog dana dobiva udobnost i potporu duž cijelog tijela, posebice za glavu, vrat i kukove. Maksimalnoj udobnosti, uz odvojivi umetak za novorođenče, doprinosi i kombinacija mekog, rastezljivog pletiva i prozračnog mrežastog panela u područjima u kojima je potreban veći protok zraka.

S vremenom, uklanja se umetak za novorođenče, a ležaljka se namješta u jednu od 3 moguće razine nagiba prilagođene raznim fazama razvoja djeteta. Srednja visina ležaljke omogućuje prirodno, opuštajuće ljuljanje, dok je najviši položaj savršen za malu djecu koja žele vidjeti sve što se oko njih događa. Ergobaby Evolve ležaljka koristi tehnologiju prirodnog ljuljanja, što znači da nisu potrebni utikači, baterije ili prekidači. Upravo zbog toga je izuzetno lagana, kompaktna i jednostavna te ju je moguće brzo i lako prenijeti iz jedne prostorije u drugu, a može vas pratiti i na svim zajedničkim avanturama! >> ergobaby.hr/evolve-lezaljka-3u1

Comments


bottom of page