top of page

ENIS BEŠLAGIĆ OTKRIO KOJEG POZNATOG HRVATA SMATRA BRATOM

Hvala Bogu što imaju jedan drugoga

Popularni glumac Enis Bešlagić, kojeg Hrvati obožavaju gledati u svim njegovim novim TV serijama, otkrio je nedavno kojeg poznatog Hrvata smatra svojim bratom. Oboje dijele jednake simpatije jedan prema drugome, što su i javno komentirali


- Hvala na svemu, od srca… Za divno prijateljstvo iskreno i bezinteresno, brat Zoran Šprajc - poručio je Enis, a Šprajc mu je odmah odgovorio - Brat Enis davno je jednom ušao u moje srce a sad je došao i u moj dom. Neka dobrota koju Enis nosi bude u svakom vašem srcu i u svakom vašem domu.


Kod drugog susreta, Enis je Zoranu donio svoje bosanskohercegovačke delicije, što je TV voditelja jako razveselilo - Bratu mom evo došao u posjet. Hasti (bolesniku), kako bi rekli kod nas, ali srećom da je završilo samo prelomom ruke… moglo je proći i bolje, ali i gore….Kad ti nahvališ čokolade i tako kažeš, onda to pored smisla ima i emociju, hvala Bogu što imamo mi jedan drugoga - izjavio je Enis, a Šprajc dodao - Blago nama kad nam prije snimanja na kavu navrne Bešlagić, taj ne dolazi ni praznog srca ni praznih ruku. Ovog puta s tepsijom svih mogućih sarajevskih baklava i s još jednim drugim, sve čuveniijim bosanskohercegovačkim brendom: njegovim Mak Zara čokoladnim delicijama. Jer kad brat Enis ne snima u Zagrebu onda negdje kod Vogošće bosanske šljive i brusnice ili hercegovačke smokve, orahe i bademe umače u med i belgijsku crnu čokoladu jer glumac je glumac ali i chocolatier. A osim čokolade "Za u goste", ima i onu "Za ljubav" i naravno, "Za počastit raju".

- Super ste, dvije legende pozdrav. Vas bi klonirati trebalo. Da stignete svratit do svih nas po kućama. Dobre duše se prepoznaju. Jedno veliko bravo za izuzetne ljude s ovih naših prostora. Respect! Da nas je bar više takvih kad ne mogu svi biti iskreni i insani. Nema veze, tko, gdje, kada....braća po srcu. Moj naklon dečki - komentirali su mnogi.

Enis ko Enis, prijatelj je svima koje zna, a koliko ga cijene i pjevači i voditelji i kolege glumci, vidjelo se i na dodjeli nagrada Večernjeg lista u Hrvatskom narodnom kazalištu, kada je uživao družeći se sa Natali Dizdar i Marijanom Batinić.

bottom of page