1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ENIS BEŠLAGIĆ OBJAVIO VIDEO, FANOVI PORUČILI DA ODAVNO NISU VIDJELI NIŠTA SLAĐE

Ovo se zove uzor ljubavi

Glumac Enis Bešlagić već godinama zabavlja široko gledateljstvo popularnim TV serijama, a ono zbog čega je Enis svima posebno simpatičan je i to što se voli našaliti na svoj račun. - Može i ovako - poručio je dok se snimao 'skockan' u odijelu

Osim što se voli šaliti, Enis voli družiti se sa drugim kolegama i sunarodnjacima - TEŠANJ, LIVNO, TRAVNIK, POSUŠJE i ŠIROKI BRIJEG - komentirao je u društvu nogometnog izbornika Zlatka Dalića, legendarnog Miroslava Ćire Blaževića i glumca Gorana Bogdana.


- Legenda do legende. Ma vi možete sve, najbolji ste ljudi. Vidi Ćire Kralja našeg. 200 godina živio... Šmeker si Šemso - poručili su mu brojni fanovi.

A kada je nedavno objavio video sa malenim štencem kojem se jako spava, i pilićem koji mu je podmetnuo 'leđa' da ne padne, mnogi su komentirali - Životinje će nam biti uzor ljubavi, ili su uvijek bile. Odavno nisam vidjela ništa slađe. Prelijepo odavno nisam vidio nešto ljepše. Oj Božeee. Aaaaaaaa…. jaooooo divoteeee života. Predivno, ah ta divna stvorenja životinjice.


Na brojne komentare, Enis je poručio - Nemam dva srca jedno za ljubav drugo za mržnju. Nikoga ne mrzim samo nekoga bolje volim.