top of page

ELLI DVORNIK POSTAVILI NEUGODNA PITANJA OKO MUŽA

Začepila usta svima

- Jel ti to deda? Prestar je za tebe. Zašto si s njime? - pitanja su koje je Ella Dvornik dobila od ljudi oko sebe, a vezana su za njezin brak sa Charlesom Pearceom. Influencerica je na prilično neugodna pitanja ovako odgovorila - S njime sam jer me nasmijava, veseli sitnicama, poštuje me kao ženu, stavlja druge ispred sebe, pejeb... sam mu uvijek, uvijek ima riječ podrške, čovjek je i odličan tata.

- U vrlo kratkom roku, Ella je dobila preko 400 komentara podrške - U svakom slučaju, Charles je puno bolji muškarac od pola naše populacije, a njegove godine nisu ni bitne. Dokle god ste vi sretni zaboli vas za sve. 13 godina nije velika razlika. Prefora. I predivni ste skupa, kao dvije savršene puzzle. Go on. To ženo!!!!!! Ma čovjek tvoj je mrak...pusti zlobne komentare. Ništa osim toga ni ne treba, ove šta imaju mlade, zgodne, isklesane...Vjerujem da ne znaju za sve ove prave i istinske vrijednosti ljubavi i prave stvari jedne snažne veze... Ma svaka čast Ella. Nisu bitne godine bitna je ljubav između vas. Za dobar brak godine ne igraju ulogu.

Ipak, bilo je i onih koji vide problem u razlici u godinama - Ma sad je ok razlika, a poslije kud koji mili moji. Godine čine svoje, ne znam kako vaše prate godine ali kad jedan ima 50 a drugi 65 nije baš organizam u istoj vibri.


Podsjetimo, Charles je od Elle stariji 13 godina, a zajedno imaju dvije djevojčice - 2-godišnju Balie Dee i 5-mjesečnu Lumi Wren. ella dvornik i charles pearce, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page