top of page

ELLA DVORNIK ŽELI SMRŠAVJETI, ŽENE JE UKORILE

Nakon nove trudnoće, Ella nije spremna za haljine i umire u trapericama

- Da umirem u trapericama. Ne nemam kratke hlače u koje stanem. Nisam spremna za haljine. Da slažem se s vama da moram u shopping. Ok dobro, prestanite, nagovorili ste me. Idem u shopping kad ste navalili - izjavila je pred neki dan Ella Dvornik, dok je sa svoje dvije kćerkice šetala Jarunom.

Iako Ella nije zadovoljna trenutnom kilažom i želi se vratiti na 'svoje', njeni joj fanovi daju podršku - Ženo, odlično izgledaš, i da se umotaš u list kupusa, bila bi vrh. Ja sam danas obukla kratke hlače i zaključila da ove godine ne idem u njima u grad pa makar bilo 45 stupnjeva. Meni si predivna u ovim trapkama. Znam taj osjećaj kad staneš prvi put u traperice nakon poroda. Ni ja se ne bi skidala iz njih prvih par dana...ak ništa drugo bar ćeš još par grama skinuti iako i ovako dobro izgledaš. Da baš si ogromna!!!! Ja da sam takva kao ti stalno bi bila vani. Ne razumijem zašto se mučiš imaš super figuru niti si debela, baš si zgodna. Prošli smo kraj vas danas i traperice ti stoje super. Da znaš kako ti stoje traperice spavala bi u njima i nikada ih ne bi skidala.

Jedna ju je pratiteljica i 'ukorila' zbog kukanja - Ti stvarno pretjeruješ, kao da si neka stokilašica!, a druga joj je odmah uzvratila - Što je tu pretjerivanje? Cura se želi vratiti na staru kilažu i biti u formi. I ja želim opet pasti na 53 kile jer je za moje tijelo i visinu to savršena kilaža, a u ormaru imam toliko divnih uskih haljina koje ne nosim jer sam dobila škembicu.


A da misli ozbiljno kada je u pitanju mršavljenje, Ella je pokazala i otvaranjem novog Instagram profila Ellin izazov, gdje pokazuje kako napreduje u - skidanju kila. ella dvornik najnovije vijesti, ella dvornik dijeta

bottom of page