top of page

ELLA DVORNIK VITKIJA NO IKADA

Otkrila što točno jede

- Bože što tebi sve dobro stoji, pa to nije normalno - komentirala je jedna pratiteljica izgled Elle Dvornik, koja je postala prava modna predvodnica. Sve što obuče instantno dobiva tisuće lajkova i pohvala, a čini se da Ella doista ima dara za modne trendove

- Cipele - dodala je Žanamari uz emotikon srca, kada je vidjela Elline nove cipele sa cvijetom, a njen suprug Charles Pierce također je dodao da je oduševljen.


- A gdje nađeš tako lude cipele mrak - pitala ju je jedna pratiteljica, a Ella joj je odgovorila - Ima par dizajnera koji su ludi ko šibe.


- Jedina žena koja spoji nespojivo. Žena zmaj, šta god da stavila na sebe savršeno. Kakve bojeee popravljaju raspoloženje! Odlična kombinacija!! Šta te briga, kombinacija boja je mrak. Cipele su toliko lude da na drugoj slici čak nema pete!!!! Ikonski outfit - komentirali su brojni drugi.

A uz brojne modne kombinacije i novu odjeću, Ella je oduševila i linijom vitkijom no ikada prije. Objasnila je kako je to rezultat odlaska u teretanu, gdje se voli opustiti - Ok, Jedino mjesto na koje idem bez ikakvih boja je teretana. Samo da me nitko ne gleda, ne želim se isticati. Samo uklapanje u masu na najjače …mislim bar dok ne dobim trbušne mišiće, a onda može i crop top u neonsko žutoj boji. Do tad incognito/ninja. P.s trenutno vježbam doma jer ne mogu ić do idućeg tjedna.


- Ja da imam ovakvo telo ja bih isla gola i po ulici. Najzgodnija ces biti kad krenemo pun gas od idućeg tjedna...mada si i sad bomba. Ja da sam nakon dvoje djece mršava ko ti nebi ni blizu teretane išla, mislim ne idem ni sad. Prezgodna si. Ajme, kakav struk. Nisam uopće ljubomorna aliiii kako uspiješ. Ko može stalno jesti zdravo, kuhano i tak. Svaka čast. Predobro izgledaš. Woooow što si zgodnaa - poručili su Elli njeni najvjerniji pratitelji dok je ona pojasnila zašto ide na vježbanje i što jede - Jedem puno perutine i kuhanog povrća i bjeljanjaka. Idem da se povećam a ne da se smanjim. Užasno je demotivirajuće što je proces tako duuug. Treba baš ono zagrist i imat samokontrolu, to mi je najgore.

コメント


bottom of page